O Θοδωρής Αθερίδηςέκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο δεύτερο εγγόνι του, αλλά και στην αποχαιρετιστήρια γιορτή εις μνήμην της Μαίρης Χρονοπούλου.
Ο ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικες κάμερες και απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
«Ο μεγάλος αγαπάει τον μικρό, τον ταΐζει. Δεν το πήρε άσχημα που έχει αδερφό. Εννοείται ότι θα ήθελα και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο εγγόνι. 8 δισεκατομμύρια είναι στον κόσμο, η δική μας οικογένεια θα πειάξει;», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε μετά το 2:05
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw72uuh8v35t)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαίρη Χρονοπούλου κι απάντησε αν θα βρεθεί στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο σπίτι της, όπως είχε ζητήσει.
«Αυτές είναι στιγμές που καλό είναι να τελούνται σε έναν στενό κύκλο. Δεν θα πάω, γιατί δεν αισθάνομαι τόσο του περιβάλλοντός της για να βρεθώ εκεί», εξήγησε.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας