Για τη σειρά «Παραλία», όπου πρωταγωνιστεί, τη συνεργασία με τον πατέρα της, αλλά και το μωρό που θα αποκτήσουν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη.
Στη συνέντευξή της για την εκπομπή «Δυο στις 10», η ηθοποιός είπε για την εγκυμοσύνη της:
«Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ένα υπέροχο ταξίδι, βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, πώς αλλάζεις κι εσύ μαζί, πώς αλλάζει όλη η κατάσταση, ο ενθουσιασμός που έχεις για όλο αυτό που έρχεσαι και νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα και δουλεύω και είμαι active και πάνε όλα καλά… Ήθελα να γίνω μαμά πολύ αλλά πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συνθήκες, να έχεις έναν άντρα να έχει την ωριμότητα, μου το έφερε η ζωή, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw2wsfsq86s9)
Για τον ρόλο της στη σειρά «Παραλία», σημείωσε: «Έχει πολλές δοκιμασίες ο ρόλος της Υπατίας, για άλλον σκοπό πάει στην Κρήτη και τελικά αλλάζει όλη της η ζωή, τρώει μια κατραπακιά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Xάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Μετά είναι άλλος άνθρωπος. Αλλάζει, ακολουθεί πνευματικά και ιδεολογικά τον δρόμο της μητέρας της».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.