Γιάννης Ξανθούλης: Η Μαρινέλλα έμεινε στον «άσσο» μετά τον χωρισμό με τον Καζαντζίδη

Γιάννης Ξανθούλης: Η Μαρινέλλα έμεινε στον «άσσο» μετά τον χωρισμό με τον Καζαντζίδη

«Ο κόσμος την αντιμετώπισε φρικτά, γιατί ο κόσμος ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη» πρόσθεσε

giannis-ksanthoulis__1_
Ο Γιάννης Ξανθούλης έδωσε συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας της Μαρινέλλας «Μαρινέλλα: Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια».

Ο μυθιστοριογράφος και δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και τον χωρισμό τους.

«Η Μαρινέλλα ήξερε τον Στέλιο Καζαντζίδη, όμως τότε δεν είχε γίνει ακόμα μεγάλη φίρμα. Η Μαρινέλλα εμφανιζόταν σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και τότε, τραγουδούσε κι ένα από τα κομμάτια του Καζαντζίδη», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw5ogv6ssaep)

«Ένα βράδυ πηγαίνει ο Στέλιος και εκεί γνωρίζονται. Της έκανε φλερτ κι έτσι ξεκίνησε. Τη ρώτησε αν ψαρεύει, εκείνη του απάντησε θετικά και τότε, του γυάλισε και της ζήτησε να βγουν πρώτο ραντεβού κι ήταν για ψάρεμα», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, ο οποίος όπως είπε, ήταν αρκετά δύσκολος και για τους δύο.

«Η Μαρινέλλα έμεινε στον "άσσο" μετά τον χωρισμό με τον Καζαντζίδη. Δεν είχε πού να πάει. Εκεί συναντάει τον Γιώργο Κατσαρό και της προτείνει να πάνε σε μια μεγάλη περιοδεία στη Ρωσία», εξηγεί.

«Η Μαρινέλλα έγινε η Μαρινέλλα που ξέρουμε μετά το 1967. Δεν είχε χρήματα, συντηρούσε και τους γονείς της. Όταν χώρισαν, υπήρχε μια ψυχρότητα, υπήρξαν πικρά λόγια. Ο κόσμος την αντιμετώπισε φρικτά, γιατί ο κόσμος ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τραγουδούσε στη σκηνή κι άκουγε διάφορα από κάτω», πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιάννης Ξανθούλης.


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης