Ναυάγιο Spoiler: O χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν θα τα καταφέρει

Ναυάγιο Spoiler: O χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν θα τα καταφέρει

Η κατάσταση στο «Φοίνιξ» βγαίνει εκτός ελέγχου - Τι θα γίνει με τη γυναίκα του

navagio-xristostomou322
Είναι από τις σειρές που οι Έλληνες τηλεθεατές περίμεναν καιρό και το «Ναυάγιο» κατάφερε να τους εντυπωσιάσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Οι εξελίξεις πλέον θα είναι καταιγιστικές αφού το ναυάγιο ξεκινάει, βυθίζοντας ζωές στον πάτο της θάλασσας. Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς του MEGA είναι ο Απόστολος Κασσιμάτης, που τον υποδύεται ο βραβευμένος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Απόστολος είναι ζευγάρι με την Ειρήνη (Αναστασία Παντούση) και η σχέση τους έχει αγαπηθεί από το κοινό. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο ναυάγιο του Φοίνιξ θα χάσει τη ζωή του ο Απόστολος σε μια δραματική σκηνή που θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες τηλεθεατές. Η Ειρήνη συντετριμμένη από τον χαμό του άντρα της θα προσπαθήσει αργότερα να σταθεί στα πόδια της. Ένας νέος άντρας όμως θα βρεθεί στον δρόμο της κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιπποκράτη Πανόπουλο, που τον υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου.

Απόψε στις 22:50 το ναύαγιο ξεκινάει...

Το Ναυάγιο | Τετάρτη 11/10, 22:50 (trailer)
Κλείσιμο

Στην υπόθεση του 7ου επεισοδίου, η Λίνα ζητάει συγγνώμη από τον Μάκη και αυτός σε αντάλλαγμα της ζητάει ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Ένα ραντεβού που ίσως η μοίρα τους στερήσει. Η Χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έσκασε με το Φοίνιξ και τρελαίνεται. Οι νεόνυμφοι κλειδώνονται στην καμπίνα τους και ξεκινούν τον μήνα του μέλιτος, την ώρα που ο Βασίλης επιμένει να μάθει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ λύνονται και το πλήρωμα τρέχει να σώσει την κατάσταση, αλλά είναι ήδη αργά. Ένα φορτηγό χτυπάει την μπουκαπόρτα και τα νερά μπαίνουν ορμητικά μέσα στο πλοίο. Είναι η αρχή του τέλους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος διαπιστώνει πως ό,τι έζησε εκείνος στο χωριό του είναι μόνο η αρχή της τραγωδίας. Η Λίνα ψάχνει να βρει τον σκύλο της που έχει χαθεί μέσα στο χάος. Ο Μάκης προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα, ενώ ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει.

Οι επιβάτες ζουν στιγμές τρόμου, αφού τα σωσίβια δεν φτάνουν για όλους και το πλοίο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβερνητική πηγή στο protothema: Δεν φαίνονται σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ισραήλ

Σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ για την «γραμμή» στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Σήμερα η «σκιώδης κυβέρνηση»

Κλιμάκωση του πολέμου - Το Ισραήλ δέχεται πυρά και από Συρία και Λίβανο, 1.200 νεκροί στο έδαφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης