Ναυάγιο: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από το ταξίδι;

Ναυάγιο: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από το ταξίδι;

Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα - Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

nayagio38792
Οι εξελίξεις προμηνύονται καταιγιστικές στο «Ναυάγιο» απόψε στις 22:50 στο MEGAΗ κατάσταση στο «Φοίνιξ» δεν θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου.

Την ίδια ώρα που οι ήρωες ζουν τις προσωπικές τους ιστορίες, άλλες τρυφερές και άλλες δραματικές, το μοιραίο φορτηγό χτυπά την μπουκαπόρτα ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση.

Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτό το παρακινδυνευμένο ταξίδι; 

Όσα θα συμβούν στο επεισόδιο 7
Η Λίνα ζητάει συγγνώμη από τον Μάκη και αυτός σε αντάλλαγμα της ζητάει ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Ένα ραντεβού που ίσως η μοίρα τους στερήσει. Η Χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έσκασε με το Φοίνιξ και τρελαίνεται. Οι νεόνυμφοι κλειδώνονται στην καμπίνα τους και ξεκινούν τον μήνα του μέλιτος, την ώρα που ο Βασίλης επιμένει να μάθει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας. Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ λύνονται και το πλήρωμα τρέχει να σώσει την κατάσταση, αλλά είναι ήδη αργά. Ένα φορτηγό χτυπάει την μπουκαπόρτα και τα νερά μπαίνουν ορμητικά μέσα στο πλοίο. Είναι η αρχή του τέλους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος διαπιστώνει πως ό,τι έζησε εκείνος στο χωριό του είναι μόνο η αρχή της τραγωδίας. Η Λίνα ψάχνει να βρει τον σκύλο της που έχει χαθεί μέσα στο χάος. Ο Μάκης προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα, ενώ ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει. Οι επιβάτες ζούν στιγμές τρόμου, αφού τα σωσίβια δεν φτάνουν για όλους και το πλοίο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Δείτε το τρέιλερ:
Το Ναυάγιο | Τετάρτη 11/10, 22:50 (trailer)





Ειδήσεις σήμερα:

Κυβερνητική πηγή στο protothema: Δεν φαίνονται σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ισραήλ

Σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ για την «γραμμή» στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Σήμερα η «σκιώδης κυβέρνηση»

Κλιμάκωση του πολέμου - Το Ισραήλ δέχεται πυρά και από Συρία και Λίβανο, 1.200 νεκροί στο έδαφός του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης