Ελένη Χαμπέρη: Με βρίζουν επειδή κατέβηκα υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελένη Χαμπέρη: Με βρίζουν επειδή κατέβηκα υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο

Από τη στιγμή που το ανακοίνωσα, δεχόμουν υβριστικά μηνύματα που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor

xamperi_mpeos3
Υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου, έβαλε, μεταξύ άλλων και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία, μετά τις χυδαίες δηλώσεις του εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι έχει δεχτεί μηνύματα μίσους από τον κόσμο που έχει εξοργιστεί με το ομοφοβικό ξέσπασμα του δημάρχου Βόλου. 

«Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεχόμουν και χωρίς να ανεβάσω κάτι υβριστικά μηνύματα. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να δίνω βάση αλλά με επηρέαζαν ψυχολογικά, μου έλεγαν διάφορα όπως "καλύτερα να αλλάξεις"» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw5ga6378895)

«Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω με τον Αχιλλέα Μπέο. Άνθρωποι που είχαν αντίθετη άποψη και με επηρέαζε όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Τα πήγα πάρα πολύ καλά, δυστυχώς δεν βγήκα. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ γιατί και εμένα αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη. Φυσικά και δεν το μετάνιωσα, ειλικρινά σας μιλάω με επηρέασε πολύ αυτό το διάστημα ψυχολογικά, ενώ έλεγα δεν θα δίνω βάση σε τίποτα. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό. Το γεγονός ότι με γνώριζαν, το έκανε πιο εύκολο να μου στείλουν εμένα μηνύματα, χωρίς να έχω κάνει κάτι. Δεν το έχω συζητήσει με τον κύριο Αχιλλέα» τόνισε τέλος, η Ελένη Χαμπέρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ισραηλινά μαχητικά κατέστρεψαν «προηγμένα ραντάρ» της Χαμάς που κρύβονταν σε θερμοσίφωνες

Λίορ Ραζ: Ποιος είναι ο «Ισραηλινός Τζέιμς Μποντ» του Netflix που διασώζει θύματα βομβαρδισμών

Θρήνος για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ: Πέθανε σε ηλικία 55 ετών η σύζυγός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης