Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Έβλεπε το παιδί του, πληρώνει κανονικά τη διατροφή, λέει ο δικηγόρος του

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Έβλεπε το παιδί του, πληρώνει κανονικά τη διατροφή, λέει ο δικηγόρος του

«Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει η πρώην σύζυγός του» συνέχισε - Ο λόγος που ο τραγουδιστής δεν πήγε στη βάφτιση της κόρης του

mpithikotsis668
Η απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση από τη βάφτιση της κόρης του, έχει απασχολήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές, από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Η Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού, είπε μεταξύ άλλων στο «Happy Day» ότι: «Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί».

Το πρωί της επομένης, ο δικηγόρος του τραγουδιστή μίλησε στην ίδια εκπομπή, διαψεύδοντας όσα ειπώθηκαν για τη σχέση του με το παιδί του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Απόστολος Λύτρας το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, δήλωσε: «Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα "η απέναντι πλευρά" αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw4jl3di9xkh)

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Όσα είπε η Ελένη Τσιριγκάκη
«Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη, δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί, έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά, βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω; Ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και την δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw3nxg4cdazd)


Ειδήσεις σήμερα

Μπαράζ περιοδειών από Μητσοτάκη για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών - Εξορμήσεις υπουργών, βουλευτών

Αγωνία για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή με τη Γάζα υπό πολιορκία και τους ισραηλινούς ομήρους να ζουν τον εφιάλτη

«Είναι η χειρότερη επίθεση που έχω ζήσει εδώ και 22 χρόνια» λέει Έλληνας που ζει στο Τελ Αβίβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης