Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» κι αρχικά, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έζησε με την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή και της έκανε μεγάλη εντύπωση.
«Πήγαμε στο στούντιο να ηχογραφήσουμε το "Έκλαψα χθες" και μου λέει "εσύ είσαι τραγουδίστρια και θα σε παιδέψω, θα με συγχωρήσεις". Μπήκε και το είπε μια κι έξω, κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw3rn52nixgh)
Στη συνέχεια, περιέγραψε τα λόγια που της είπε και της έχουν μείνει μέχρι σήμερα.
«Ήμασταν στο μακιγιάζ κι ετοιμαζόμασταν, γιατί θα είχε πλάνα από την ηχογράφηση κι είναι μια μύγα που μας έχει τρελάνει. Παίρνω εγώ λοιπόν, ένα περιοδικό και ταπ, το χτυπώ. Μου λέει τότε, πάρα πολύ σοβαρά και θυμωμένα "τι έκανες; Σκότωσες τη μύγα;"», περιγράφει.
«Μου λέει "δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Είσαι ο Θεός για να σκοτώσεις ένα πλάσμα του Θεού; Μην το ξανακάνεις αυτό ποτέ. Βαραίνεις το κάρμα σου". Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, αλλά και γλυκιά και συναισθηματική πολύ. Αυτό με τη μύγα μου έκανε τεράστια εντύπωση», πρόσθεσε κλείνοντας.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.