Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις»

«Δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό» δήλωσε ο τραγουδιστής

xatzigiannis_-_makripoulia
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και τα κοινωνικά δίκτυα, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Με αφορμή το γεγονός ότι η πρώην σύντροφός του, η Ζέτα Μακρυπούλια, παρακολούθησε τη συναυλία του στον Λυκαβηττό, ο τραγουδιστής σχολίασε τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα.

Αρχικά, σε ερώτηση για το αν ήξερε ότι η ηθοποιός θα έρθει να παρακολουθήσει τη συναυλία του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ήξερα ότι θα έρθει, η Ζέτα έρχεται σε συναυλίες που είναι στην Αθήνα και μπορεί και έχει χρόνο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw3ufsipgubl)

«Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πάντα βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο παρουσιαστής ρώτησε στη συνέχεια αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, στο οποίο ο τραγουδιστής απάντησε: «Κοίταξε επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω το: "Ποτέ μη λες ποτέ". Γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα, έστω και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Γιατί θα γυρίσεις και θα μου πεις: "Α θυμάσαι που έλεγες ποτέ". Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Σχετικά με το αν βλέπει τον γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας στα σχέδιά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σχολίασε: «Θα ήθελα να αφήσω τη ζωή να με εκπλήξει, αλλά δεν τη βλέπω ποτέ να με εκπλήσσει. Οπότε πέφτει το βάρος πάνω μου. Ντάξει μεγαλώσαμε, μπήκαμε σε μια ηλικία που τώρα, ε στη ζωή που ζούμε η δεκαετία που ζούμε είναι παραγωγική. Το ενδεχόμενο της οικογένειας είναι κάτι που το σκέφτομαι, μ' αρέσει, επηρεάζομαι πολύ και από τα ανίψια μου. Βλέπω τη ζωή της αδελφής μου πόσο έχει αλλάξει και της οικογένειάς μου γενικότερα και πόσο ξυπνάει μέσα μου κάτι που δεν ήξερες ότι είχες. Τώρα το τυπικό του γάμου, είτε είσαι μαζί, είτε δεν είσαι, είναι παρωχημένα πράγματα που ο καθένας το αντιμετωπίζε κατά το δοκούν, σύμφωνα με τις αντιλήψεις του. Η αίσθηση να έχεις ένα δικό σου παιδί είναι κάτι που το θέλω. Είναι να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Πολιτική κυριαρχία της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Κοντά στο «13+3» - Συνεχίζεται η κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

Καβγάς Μπέου – Μπογιόπουλου στον «αέρα»: «Είσαι ένα λουμπεναριό» - «Είσαι νούμερο» (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης