Λίγους μήνες αφού ο τραγουδιστής βρέθηκε σε παράσταση της ηθοποιού, στην οποία και έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στη συναυλία του στον Λυκαβηττό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα» δείχνει την παρουσιάστρια με έναν φίλο της να βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος και να απολαμβάνουν τις επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Δείτε το κλιπ
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtkszqzryft)
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, αναδημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που είχε αναρτήσει ο φίλος της, Κωνσταντίνος Δέδες, που είναι πρόεδρος της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, στο Instagram, από τη στιγμή της συναυλίας. Ειδήσεις σήμερα:
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.