Λίγους μήνες αφού ο τραγουδιστής βρέθηκε σε παράσταση της ηθοποιού, στην οποία και έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στη συναυλία του στον Λυκαβηττό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα» δείχνει την παρουσιάστρια με έναν φίλο της να βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος και να απολαμβάνουν τις επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Δείτε το κλιπ
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtkszqzryft)
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, αναδημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που είχε αναρτήσει ο φίλος της, Κωνσταντίνος Δέδες, που είναι πρόεδρος της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, στο Instagram, από τη στιγμή της συναυλίας. Ειδήσεις σήμερα:
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.