Σακίρα: Σωματοφύλακας άρπαξε και έσπρωξε θαυμαστή της τραγουδίστριας

Σακίρα: Σωματοφύλακας άρπαξε και έσπρωξε θαυμαστή της τραγουδίστριας

Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά, όπου άτομα της ασφάλειας διασήμων έχουν δράσει βίαια απέναντι σε φαν

shakira__3_
Η Σακίρα απασχολεί αρκετά την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, είτε αυτό αφορά το διαζύγιό της από τον Ζεράρ Πικέ, είτε υποτιθέμενες σχέσεις, είτε τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Αυτή τη φορά, η Κολομβιανή σταρ δέχτηκε κριτική επειδή δεν έκανε τίποτα όταν ένα μέλος της ασφάλειάς της άρπαξε βίαια έναν θαυμαστή που ήθελε να την πλησιάσει.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις αναφορές που εξασφάλισε η λατινοαμερικανική εκπομπή «Siéntese quien pueda», ένα περιστατικό συνέβη πρόσφατα έξω από ένα ξενοδοχείο του Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της «Latin Music Week 2023», στο οποίο ενεπλάκη ένας θαυμαστής και ένας από τους φρουρούς ασφαλείας της Σακίρα.

Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια βγαίνοντας από μια συνέντευξη, ένας φαν προσπάθησε να την πλησιάσει, προφανώς ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συναντήσει και να βγάλει φωτογραφίες με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα πλάνα που παραχώρησε η εκπομπή, ένας φρουρός ασφαλείας παρενέβη επιθετικά και, αντί να απομακρύνει ευγενικά τον θαυμαστή, φάνηκε να επιτίθεται στο εν λόγω άτομο, αρπάζοντάς το από τη μπλούζα και σπρώχνοντάς το επιθετικά.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια υπέστη αυστηρή κριτική από άτομα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς πολλοί θεωρούν ότι θα έπρεπε να είχε παρέμβει για να βοηθήσει τον θαυμαστή ή να σταματήσει τον σωματοφύλακά της.

Ειδήσεις σήμερα

Πολιτική κυριαρχία της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Κοντά στο «13+3» - Συνεχίζεται η κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

Καβγάς Μπέου – Μπογιόπουλου στον «αέρα»: «Είσαι ένα λουμπεναριό» - «Είσαι νούμερο» (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης