Τζέισον Ντερούλο: Αρνείται τους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση

Τζέισον Ντερούλο: Αρνείται τους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση

Ο τραγουδιστής πρόσφατα κατηγορήθηκε από μια 25χρονη ανερχόμενη τραγουδίστρια ότι της ζητούσε σεξ με αντάλλαγμα ένα δισκογραφικό συμβόλαιο

jason_derulo__1_
Ο Τζέισον Ντερούλο αρνείται τους ισχυρισμούς ότι απέλυσε μια ανερχόμενη μουσικό αφού εκείνη αρνήθηκε επανειλημμένα να κάνει σεξ μαζί του.

Σε ένα βίντεο-δήλωση που ανέβασε στο Instagram, ο τραγουδιστής απάντησε στους ισχυρισμούς της αγωγής που κατέθεσε η Εμάζα Γκίμπσον στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Ντερούλο δήλωσε: «Κανονικά δεν θα σχολίαζα, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς και οδυνηροί. Στέκομαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και παραμένω υποστηρικτικός σε οποιονδήποτε ακολουθεί τα όνειρά του».
Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Πάντα προσπαθούσα να ζω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο και γι' αυτό κάθομαι εδώ μπροστά σας βαθιά προσβεβλημένος, από αυτούς τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Στην αγωγή της, η Γκίμπσον αναφέρει ότι ο Ντερούλο επικοινώνησε μαζί της το 2021 προσφέροντάς της ένα κοινό συμβόλαιο με αυτόν και δύο δισκογραφικές εταιρείες, την «Atlantic» και τη «Future History», για την παραγωγή τραγουδιών.

Η Γκίμπσον είπε ότι ο τραγουδιστής την επέλεξε επειδή χρειαζόταν να φέρει έναν νέο καλλιτέχνη στην «Atlantic» για να ξεκινήσει το πρότζεκτ και εκείνη υπέγραψε πρόθυμα τη συμφωνία, πιστεύοντας ότι ήταν πλέον ο μέντοράς της.

Είπε ότι το σχέδιο ήταν να συνεργαστεί στενά με τον Ντερούλο για ένα mixtape και ένα άλμπουμ, παραδίδοντας τις τελικές ηχογραφήσεις σε μουσικά στελέχη μέσα σε 6 μήνες.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Ντερούλο επίσης είπε στην Γκίμπσον ότι ίσως χρειαστεί να πάρει μέρος σε κάτι που ανέφερε ως «δέρμα κατσίκας και λέπια ψαριού».

Η Γκίμπσον δήλωσε στο «NBC News» ότι γνώριζε ότι τα «λέπια ψαριού» είχαν να κάνουν με κοκαΐνη, αλλά ότι έπρεπε να ψάξει τι εννοούσε ο Ντερούλο σχετικά με το «δέρμα κατσίκας».

Η Γκίμπσον είπε ότι έμαθε από διαδικτυακά άρθρα για τελετουργίες που περιλαμβάνουν σεξ, θυσίες κατσίκας και αίμα που φαίνεται να είναι αυτό για το οποίο μιλούσε ο Ντερούλο.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ γι' αυτό και προσπαθούσα να βρω και να καταλάβω τι ήταν και έπεσα πάνω σε αυτά τα άρθρα», είπε.
Σε αρκετές περιπτώσεις, η Γκίμπσον είπε ότι ο Ντερούλο της πρότεινε επίσης να δειπνήσει μαζί του και προσπάθησε να την ποτίσει με ποτό για να την ρίξει στο κρεβάτι.

Όταν εκείνη αρνήθηκε τις προτάσεις του, η Γκίμπσον ισχυρίστηκε ότι ο Ντερούλο τελικά διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της και τερμάτισε το συμβόλαιό της με τον ίδιο και τις δισκογραφικές εταιρείες.

Ως αποτέλεσμα, η Γκίμπσον υποστήριξε ότι διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες, αφού υπέστη νευρικούς κλονισμούς και άλλα ιατρικά προβλήματα.

Η Γκίμπσον υποβάλλει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση συμβολαίου και παράνομη εκδικητική καταγγελία.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης