Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Γιώργος Νταλάρας και ερμήνευσαν, ανάμεσα σε άλλους, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιάννης Διονυσίου, ο Γιάννης Κότσιρα και ο Δημήτρης Μπάσης.
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλήθος που απόλαυσε την αφιερωματική βραδιά του καταξιωμένου τραγουδιστή και συνθέτη.
Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη συναυλία, όπου μεταξύ άλλων πόζαρε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, γράφοντας στη λεζάντα: «Μεγάλη υπόθεση να ακουμπάς τη καρδιά του Γιώργου! (λίγο πριν βγει στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου). Μαγικη βραδιά, Αφιέρωμα στον αξέχαστο Γρήγορη Μπιθικώτση. Μια βραδιά του #Μελωδια… γεμάτη υπέροχα τραγούδια… με υπέροχες φωνές. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Μπράβο σας!!!».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.