Συγκινημένος ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Αν είχα τους γονείς μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από όσο έδειξα»

Συγκινημένος ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Αν είχα τους γονείς μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από όσο έδειξα»

«Έπρεπε να είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο στα παιδιά μου» δήλωσε ο τραγουδιστής, ανάμεσα σε άλλα

themis_adamadisi__1_
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την καριέρα, τα παιδιά του και το πρώτο εγγόνι που περιμένει να έρθει στον κόσμο.

Ο τραγουδιστής, που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τα μέσα ενημέρωσης.

«Οι άνθρωποι που με γνώριζαν μου έχουν φερθεί ωραία. Κάποιοι άνθρωποι από τους οποίους μπορεί να έχουν παράπονο είναι γιατί δε με γνωρίζουν», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Τύπο που ασχολείται μαζί του, ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι γράφεται για μένα, δε τα βλέπω. Έχω μείνει στην πραγματική ζωή. Ξέρω ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και μέσα στο διαδίκτυο βγάζουν κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0cj7y0c87d)

«Υπήρχε μια περίοδος που δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και λύγισα. Έφτασα στο σημείο να πω ότι ίσως πρέπει να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Πέρασα όμως. Ήταν η στιγμή που είπα ότι "τώρα πρέπει να φανώ δυνατός"… Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα ενοχλήσω κάποιον που δε με έχει ενοχλήσει. Τα Μέσα θεωρώ ότι μου έχουν φερθεί ωραία κάποιες φορές. Κάποιες άλλες, επειδή πρέπει να κάνουν κι αυτοί τη δουλειά τους, το συνεχίζουν. Εκεί μου τη χαλάει περισσότερο. Γράφεται κάτι, ο επόμενος που θα ασχοληθεί, ας το εξετάσει πρώτα. Παλιά είχα πάρει τηλέφωνο να πω ότι δεν είναι έτσι» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με τα παιδιά του ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε: «Μου άρεσε που ο πατέρας μου δεν μου φώναξε ποτέ. Έτσι είμαι κι εγώ με τα παιδιά μου. Πάντα σεβόμουν αυτό που θέλουν. Ναι μεν δεν τους χάλαγα χατίρι, αλλά έχω κάνει και κάποιο λάθος, έπρεπε να τους είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο. Θα μπορούσα να είχα κάνει μια πιο εύστοχη κατανομή [χρόνου]. Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα. Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Πολύ όμορφα, μια καινούργια ζωή».

«Ο έρωτας έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είμαι στενοχωρημένος, δεν μπορώ να τραγουδήσω. Όταν είμαστε στενοχωρημένοι ή έχουμε προβλήματα, πριν βγεις επάνω, περνάς πολύ δύσκολες στιγμές. Όταν βγεις επάνω τα ξεχνάς θες δεν θες γιατί πρέπει να ευχαριστήσεις τον κόσμο» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης συγκινημένος σχολίασε: «Αν είχα τους γονείς μου μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από αυτό που τους έδειξα».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο, κι ας λέει ότι με πήρε»


Γαλλικός… ιός ακύρωσε την επίσκεψη και το σόου Ερντογάν στην Γρανάδα


Δέκα «όπλα» κατά της φοροδιαφυγής: Ηλεκτρονικό «φακέλωμα» σε έσοδα, έξοδα, κάρτες και μετρητά


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης