Εντ Σίραν: Είχε κάποτε καπνίσει τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg που «δεν μπορούσε να δει»

Εντ Σίραν: Είχε κάποτε καπνίσει τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg που «δεν μπορούσε να δει»

«Θυμάμαι απλά να τον κοιτάζω και να λέω, "Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή"» ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής

snoop_dogg
Σε μια νέα συνέντευξη στο podcast «Conan O'Brien Needs a Friend», ο Εντ Σίραν μίλησε για το χόρτο που κάπνισε κάποτε με τον Snoop Dogg στα παρασκήνια μετά από μια συναυλία.

Ο 32χρονος τραγουδιστής θυμήθηκε ότι παρακολούθησε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις του ράπερ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας με τη σύζυγό του Τσέρι Σίμπορν και τη μητέρα της.

Μετά το σόου, η παρέα συνάντησε τον 51χρονο ράπερ στα παρασκήνια. Ο Σίραν είπε στον παρουσιαστή Κόναν Ο' Μπράιεν: «Θυμάμαι ότι συνάντησε την πεθερά μου και της είπε: "Τι γίνεται, βασίλισσα;"».
Ο Σίραν εξήγησε ότι έχει γίνει «αρκετά στενός φίλος» με τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου, ο οποίος τυχαίνει να είναι στενά δεμένος με τον Snoop Dogg και ήταν στο δωμάτιο εκείνο το βράδυ. «Έχουν smoke-offs και τέτοια», είπε ο τραγουδιστής.

«Δεν καπνίζω καθόλου», παραδέχτηκε ο Σίραν, ο οποίος δεν μπορούσε παρά να θέλει να «φτιαχτεί» με τον ράπερ. «Ήμουν στο καμαρίνι και απλά [κάπνιζαν] τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι, και ήμουν σαν: "Υποθέτω ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας πρέπει να το κάνω,| απλά για να είμαι σαν, "Κάπνισα με τον Snoop Dogg"».

«Αφού ήπιαμε λίγο κρασί και συζητήσαμε με τον ράπερ, η στιγμή τελικά παρουσιάστηκε. "Μου είπε, "Θέλεις λίγο;" και του είπα, "Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή". Είχαμε μια καλή συζήτηση"», θυμήθηκε ο Σίραν. 

«Κάπνισα λίγο, και είπα, "Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα. Αυτό είναι καλό". Μετά κάπνισα λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα», συνέχισε. «Θυμάμαι απλά να τον κοιτάζω και να λέω: "Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή"».
Αν και δεν είναι η εμπειρία που έχει συνηθίσει ο Σίραν, είναι σίγουρο ότι δεν απογοητεύτησε: «Θα απογοητευόμουν αν [ο Snoop] δεν ήταν φτιαγμένος».

Κλείσιμο
Έκτοτε, βρέθηκε να περιβάλλεται από αναθυμιάσεις μαριχουάνας και με έναν άλλο ράπερ. «Υπάρχει ένας καλλιτέχνης με τον οποίο δουλεύω αρκετά συχνά, ο Burna Boy, και θα έλεγα ότι είναι το πιο πολύ που έχω δει ποτέ κάποιον να καπνίζει χόρτο», ανέφερε.

Περιέγραψε μια αξέχαστη εμπειρία στο στούντιο με τον Burna Boy, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν ο Σίραν εμφανιστεί σε μια συναυλία αργότερα το ίδιο βράδυ.

«Η πόρτα στούντιο ήταν κλειστή και απλά [έβγαινε] καπνός, καπνός, καπνός, καπνός, καπνός», είπε ο Σίραν. «Θυμάμαι να ανεβαίνω στη σκηνή στη συναυλία και το ίδιο πράγμα, όπως "δεν είμαι ακριβώς εδώ"».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Κορωνοϊός: Σε έξαρση η νόσος - Πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την Covid και πότε για τη γρίπη

Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης