Blac Chyna: Η ράπερ έβγαλε τα εμφυτεύματα, σταμάτησε το OnlyFans και βρήκε τον... Θεό

Blac Chyna: Η ράπερ έβγαλε τα εμφυτεύματα, σταμάτησε το OnlyFans και βρήκε τον... Θεό

Απαρνιέται την πλατφόρμα που της εξασφάλισε 241 εκατ. δολάρια μόνο για το 2021 - Θέλει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά της

black-chyna-mak_2
Τον γύρο του Dιαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η Black Chyna, με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η 34χρονη ράπερ και πρώην σύντροφος του Ρομπ Καρντάσιαν, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της και να ακολουθήσει «τον δρόμο του Θεού» όπως γράφουν τα ξένα δημοσιεύματα, με αφορμή προηγούμενες δηλώσεις της.

Την αρχή έκανε, με το να αφαιρέσει τα fillers στο πρόσωπό της και τα εμφυτεύματα στήθους και γλουτών.

Εκείνο όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι η Chyna πήρε τη μεγάλη απόφαση να βγει εκτός OnlyFans. Η ίδια είχε έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στη συνδρομητική πλατφόρμα και το 2021, είχε κερδίσει το ποσό των 240 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν συμμετέχω πια στο OnlyFans» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Καρντάσιαν και μητέρα του παιδιού του, η οποία μετρά πάνω από 16,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

«Απλά αλλάζω τα πάντα για μένα» πρόσθεσε η ράπερ, που έφτιαξε μία περιουσία από τη συνδρομητική ιστοσελίδα με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους. Τόνισε δε, «αξίζω πολύ περισσότερα από αυτό».

Τα παιδιά της
Σύμφωνα με τη DailyMai, ένας από τους βασικότερους λόγους που εγκατέλειψε τον κολοσσό της «έμμεσης πορνογραφίας» είναι τα παιδιά της. Όπως τόνισε, θέλει να αποτελεί παράδειγμα για την κόρη της, Ντριμ Καρντάσιαν και τον γιο της, Κινγκ Κάιρο Στίβενσον. «Σε μια ορισμένη ηλικία, βλέπουν και έλκονται από τα πάντα. Αισθάνομαι ότι έχω άλλα πράγματα – μεγαλύτερα ψάρια να ψαρέψω» εξήγησε.
Κλείσιμο

Η πορεία της Blac Chyna στο OnlyFans
Η Chyna έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια στο OnlyFans, αμέσως μόλις εντάχθηκε στην πλατφόρμα το 2020. Αρχικά, χρέωνε τους συνδρομητές 10 δολάρια το μήνα για το περιεχόμενό της, φτάνοντας στο σημείο να βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, σύμφωνα με το The Richest. Στη συνέχεια, άρχισε να χρεώνει 50 δολάρια το μήνα, ενώ προσέφερε το τρίμηνο

Έφτασε τελικά να βγάλει πάνω από 240 εκατομμύρια δολάρια από την ιστοσελίδα και επιβεβαιώθηκε πως ήταν η κορυφαία κερδισμένη διασημότητα.

Στον δρόμο του Θεού
Πριν από μερικούς μήνες, η ράπερ αποκάλυψε ότι «ξαναγεννήθηκε» και βαπτίστηκε στα γενέθλιά της και πως πηγαίνει συχνά στη λειτουργία της Κυριακής με φίλους της. Με αφορμή τα παραπάνω, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν στα τελευταία δημοσιεύματά τους τη φράση «Βρίσκοντας τον Θεό».

Η μεταμόρφωση

Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram είναι βίντεο και φωτογραφίες από τη διαδικασία αφαίρεσης των εμφυτευμάτων.

Η ίδια αποκάλυψε ότι θα έβγαζε τα fillers από τα μάγουλά της, από το σαγόνι αλλά και από τα χείλη της.

Ένας λόγος που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, είναι επειδή «είχε κουραστεί από την εμφάνισή της και ήθελε να μοιάζει με τον εαυτό της ξανά».

Σε ένα από τα κλιπ, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει εμφυτεύματα και από το στήθος και τα οπίσθιά της.

«Θέλω να γίνετε όλοι μέρος του ταξιδιού μου που αλλάζει τη ζωή μου. Μείωσα το στήθος μου και τον γλουτιαίο μου μυ. Έχετε όλοι τη δύναμη να θεραπεύσετε τη ζωή σας και πρέπει να το ξέρετε αυτό» ανέφερε σε ανάρτησή της και υπέγραψε με το πραγματικό της όνομα, Άντζελα Γουάιτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης