«Η Ηλιάνα δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας. Είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό, μήπως βρω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, δε λέγεται διεθνής καριέρα. Λέγεται, “κάνω μια προσπαθειούλα”» είπε για την παρουσιάστρια του «Shopping Star», ο σχεδιαστής κοσμημάτων στο «Mega Καλημέρα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxpy1alao0p)
Ακόμη. αναφέρθηκε και στη Σοφία Χατζηπαντελή. «Η μόδα, δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Η μόδα δεν είναι κάτι του φαίνεσθαι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν βλέπουμε ανθρώπους που δεν υπηρετούν το κομμάτι της μόδας, αλλά το show, θεωρούμε ότι δεν είναι καν στο χώρο. Δε συμφωνώ μαζί της στυλιστικά, με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει. Τα φρύδια είναι το λιγότερο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με έντονα χαρακτηριστικά, που τα έχει πειράξει και τα έχει κάνει ακόμα πιο έντονα, και κάνει και έντονο styling, ξεφεύγει. Και στην υπερβολή πρέπει να υπάρχει μέτρο» δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.