Κάνε ότι κοιμάσαι: Το Twitter αποθέωσε το πρώτο επεισόδιο και τη σκηνή με την απόπειρα βιασμού

Κάνε ότι κοιμάσαι: Το Twitter αποθέωσε το πρώτο επεισόδιο και τη σκηνή με την απόπειρα βιασμού

«Τι κοιτάς; Επέστρεψα» λέει ο ήρωας του Σπύρου Παπαδόπουλου - Δείτε το βίντεο 

kane_otikoimasai3
Το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, το «Κάνε ότι κοιμάσαι» επέστρεψε με ένα δυναμικό πρώτο επεισόδιο για τον νέο κύκλο.

Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο ξεκίνησε τη δεύτερη σεζόν με μια ιστορία που κανείς δεν περίμενε, όπως γράφουν οι θεατές στο Twitter.

Ο ήρωάς του, Νικόλας, θέλησε να γίνει προσωρινά ερημίτης προκειμένου να καθαρίσει από τις τύψεις και τις σκοτεινές σκέψεις μετά το μακελειό στο σχολείο του. Πίσω, ωστόσο, είχε μείνει η κόρη του, η Νάσια, που προσπαθούσε και εκείνη να επουλώσει τις δικές τις πληγές μετά τον θάνατο του Στάθη.

Παρόλα αυτά, ο Νικόλας αποφάσισε να επιστρέψει και το έκανε σε μία πολύ κρίσιμη νύχτα. Η Νάσια είχε βγει να διασκεδάσει, μέθυσε και ήρθε κοντά με κάποιον άγνωστο σε ένα μπαρ. Βγήκαν μαζί έξω, εκείνος την φίλησε παρά τη θέληση της και την κόλλησε στον τοίχο. «Δεν νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σταμάτα λίγο, σταμάτα! Σταμάτα» φώναξε η νεαρή ηρωίδα της σειράς με τον άνδρα να την χτυπάει στο πρόσωπο.

Τότε εμφανίζεται ο πατέρας της.

«Τι δεν κατάλαβες ρε μαλ…α από το σταμάτα; Τι δεν κατάλαβες; Τι;» του φώναξε ο Νικόλας και μετά τον έριξε στο έδαφος και να αρχίσει να τον κλωτσάει. «Μην τολμήσεις και ξαναπλώσεις χέρι πάνω της, θα στο κόψω πούσ…».
Δείτε τη σκηνή
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvgbmpssf1h5)

Η Νάσια προσπάθησε να τον σταματήσει, με τον Νικόλα να της προτείνει να επιστρέψουν πίσω τονίζοντας της το εξής. «Τι κοιτάς; Επέστρεψα».

Με αυτή την έντονη σκηνή έκανε «ποδαρικό» το σίριαλ της ΕΡΤ και το κοινό αποθέωσε τόσο το σενάριο,όσο και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

«Άρχισε να σοκάρει με το καλησπέρα», «Από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται ότι η πλοκή θα μας κρατήσει σε εγρήγορση» γράφουν, μεταξύ άλλων, οι θεατές στο Twitter.

Δείτε περισσότερα





Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Εικόνες ασύλληπτης τραγωδίας στη Λιβύη με χιλιάδες νεκρούς - «Χάος εν μέσω βαθιάς πολιτικής κρίσης» γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα - Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης