Ντάνιελ Ράντκλιφ για Μάικλ Γκάμπον: «Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός»

Ντάνιελ Ράντκλιφ για Μάικλ Γκάμπον: «Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός»

«Ήταν ένας από τους πιο λαμπρούς, αβίαστους ηθοποιούς με τους οποίους είχα ποτέ το προνόμιο να συνεργαστώ» δήλωσε ο πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ»

raddclife_-_gambon
Ο πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ» Ντάνιελ Ράντκλιφ απέτισε φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή του Μάικλ Γκάμπον μετά τον θάνατό του από πνευμονία σε ηλικία 82 ετών στις 28 Σεπτεμβρίου.

«Με την απώλεια του Μάικλ Γκάμπον ο κόσμος έγινε σημαντικά λιγότερο διασκεδαστικός. Ο Μάικλ Γκάμπον ήταν ένας από τους πιο λαμπρούς, αβίαστους ηθοποιούς με τους οποίους είχα ποτέ το προνόμιο να συνεργαστώ, αλλά παρά το τεράστιο ταλέντο του, αυτό που θα θυμάμαι περισσότερο από αυτόν είναι το πόσο διασκεδάζει κάνοντας τη δουλειά του», ανέφερε ο ηθοποιός σε δήλωσή του στο Page Six.
harry_potter_1

Κλείσιμο
«Ήταν ανόητος, ασεβής και ξεκαρδιστικός» ανέφερε.

Ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός θυμήθηκε πόσο πολύ ο Γκάμπον «αγαπούσε τη δουλειά του», αλλά δεν την άφηνε να καθορίζει τη ζωή του.
Θυμήθηκε επίσης τη συνήθεια του εκλιπόντος ηθοποιού να «θολώνει τα όρια της πραγματικότητας και της μυθοπλασίας όταν έπαιρνε συνέντευξη, γεγονός που τον έκανε έναν από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους με τους οποίους θα ήθελες ποτέ να κάνεις press tour».

Ο Ράντκλιφ θυμήθηκε ότι πέρασε τον περισσότερο χρόνο με τον Γκάμπον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας» και είπε ότι ο Γκάμπον έκανε τη δουλειά «πιο αξέχαστη και χαρούμενη από ό, τι είχε δικαίωμα να είναι».

«Λυπάμαι πολύ που έμαθα ότι πέθανε, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων για το γεγονός ότι είμαι ένας από τους τυχερούς ανθρώπους που κατάφεραν να δουλέψουν μαζί του», κατέληξε.

Με τη σειρά της, η Έμα Γουάτσον, που υποδύθηκε την Ερμιόνη Γκρέιντζερ, ανέβασε ένα Instagram Story και έγραψε στη λεζάντα: «Καλέ καλέ καλέ καλέ καλέ Μάικλ Γκάμπον. Ποτέ δεν το πήρες πολύ σοβαρά, αλλά με κάποιο τρόπο απέδιδες τις πιο σοβαρές στιγμές με όλη τη σοβαρότητα. Σε ευχαριστούμε που μας έδειξες πώς είναι να φοράς το μεγαλείο ελαφρά τη καρδία. Θα μας λείψεις».

Ο Ρούπερτ Γκριντ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρον Γουέσλι στις διάσημες ταινίες, μοιράστηκε μια φωτογραφία του Γκάμπον με τον χαρακτήρα του και έγραψε: «Λυπάμαι πολύ που έμαθα για τον Μάικλ. Έδινε τόση ζεστασιά και σκανταλιά σε κάθε μέρα στο πλατό. Με γοήτευσε ως παιδί και έγινε προσωπικό μου πρότυπο για να βρίσκω τη διασκέδαση και τις εκκεντρικότητες στη ζωή».

 

Φωτογραφίες άρθρου: shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν το έχει βιώσει αυτό» - Η Σουηδία βγάζει στρατό στους δρόμους για τις συμμορίες μεταναστών

Στη «φάκα» κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης με κέρδη 25 εκατ. ευρώ

«Περιμένουμε τον Κασσελάκη στον Βόλο, να πάρει μαζί και τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια» λέει ο Μπέος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης