Σοφία Βόσσου - Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πόζαραν μαζί στον φακό
«Πόση τιμή κι ευλογία να βρίσκομαι με το είδωλό μου, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη» έγραψε στην ανάρτησή της η ερμηνεύτρια
Η Σοφία Βόσσουπόζαρε δίπλα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη, στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργάνωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην Αργυρούπολη.
Οι δύο μεγάλες «κυρίες» της ελληνικής σόουμπιζ φωτογραφήθηκαν μαζί στα καμαρίνια.
Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Βόσσου, εξηγώντας πως κι οι δύο βρέθηκαν εκεί για να τραγουδήσουν, με αφορμή τη δημιουργία του Θεατρικού Μουσείου στην περιοχή.
Ντυμένες και οι δύο με αστραφτερά, μαύρα σύνολα, γεμάτα πούλιες και στρας, πόζαραν χαμογελαστές στον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σοφία Βόσσου έγραψε πως ήταν «τιμή κι ευλογία» που βρέθηκε εκεί με το «είδωλό» της.
«Πόση τιμή κι ευλογία να βρίσκομαι με το είδωλό μου, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, την ψυχή μου. Αχ, πόση χαρά... Τραγουδήσαμε χθες στη συναυλία που οργάνωσε ο σπουδαίος μου, Μάκης Δελαπόρτας για τη δημιουργία θεατρικού μουσείου στην Αργυρούπολη», έγραψε η ερμηνεύτρια.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας