Λιζέτα Νικολάου: «Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της» είπε ο γιος της

Λιζέτα Νικολάου: «Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της» είπε ο γιος της

«Ήταν μία κανονική μαμά για εμένα, στο παιχνίδι, στα ταξίδια, το οτιδήποτε» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λιάνης

lizeta_nikolaou
Για τη μητέρα του, Λιζέτα Νικολάου, που πέθανε πρόωρα, μίλησε ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης αλλά και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάνης. 

Η γνωστή τραγουδίστρια «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο μετά από σοβαρό ατύχημα, όταν έπεσε από σκάλες καταστήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε εξαρχής έκαναν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση και τελικά η τραγουδίστρια απεβίωσε στις 11 Αυγούστου.

Ο γιος της και ο πρώην σύζυγος της Λιζέτας Νικολάου και πατέρας του Αλέξανδρου έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησαν σχετικά με την απώλεια της τραγουδίστριας. 

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvssvxt9mheh)

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ήταν δύσκολες μέρες. Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν σχεδόν απίθανο να υπάρξει κάποια βελτίωση, αφού το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λιάνης.

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, με όποιες δυσκολίες μπορεί να έχει αυτό και σε συνδυασμό με το επάγγελμα που έκανε. Είναι ένα δύσκολο και σκληρό επάγγελμα. Απ' όταν ήμουν μικρός μέχρι το Πανεπιστήμιο ήταν εκεί. Παρ' όλα αυτά, ήταν μία κανονική μαμά για εμένα, στο παιχνίδι, στα ταξίδια, το οτιδήποτε», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ξέρω ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και εγώ την αγαπούσα και την αγαπάω πάρα πολύ. Ήταν άνθρωπος της οικογένειας, της παραδοσιακής οικογένειας» δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο γιος της Λιζέτας Νικολάου.

«Δεν είμαι ο καλύτερος πατέρας. Ίσως είμαι ο καλύτερος παππούς, όμως. Και μου έμαθε αυτή να γίνω καλός παππούς, αφού δεν ήμουν καλός πατέρας. Η Λιζέτα μεγάλωσε μόνη της τον γιο μας, με τρόπο ιδανικό, όμοιο με αυτή» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάνης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Λιμνούπολη» ο Βόλος από την κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι, εκατοντάδες απεγκλωβισμοί - Δραματικά βίντεο

Ενοχλήθηκε ο Μπέος από τις ερωτήσεις για τη νέα κακοκαιρία: «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Μιλάμε για καταστροφή του Νώε»

Το πρώτο γκάλοπ για Κασσελάκη και οι απειλές προς αντάρτες ΣΥΡΙΖΑ για έξωση και... αφουμιγκέισον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης