Τάσος Χαλκιάς για τους «Παγιδευμένους»: «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει»

Τάσος Χαλκιάς για τους «Παγιδευμένους»: «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει»

Ο ηθοποιός μπαίνει στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1

tasos-halkias__2_
O Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα του, την Επίδαυρο, αλλά και την πρόταση που δέχτηκε για τους «Παγιδευμένους».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι ανέφερε αρχικά: «Είμαι ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που έκανα τους "Άθλιους". Τώρα η παράσταση επιστρέφει απευθυνόμενη σε παιδιά».

«Δεν μπορεί να σταθεί κανείς πιο πάνω από τον Αισχύλο. Το ίδιο και ο Σοφοκλής. Δεν μπορεί ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης να σταθεί πάνω από αυτούς. Ας πάει στη μικρή Επίδαυρο, το πείραμα του καθενός και να δοκιμαστεί εκεί», συμπλήρωσε αναφορικά με την Επίδαυρο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtjkg9e0dsp)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, είπε: «Δεν καταστρέφεται το μνημείο, όταν γεμίζει με σκουπίδια που χρησιμοποιεί κάποιος ως σκηνικό της παράστασης; Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, το κράτος πρέπει να βάλει κόκκινες γραμμές στα όρια του πολιτισμού μας».

Αναφορικά με την επικαιρότητα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Δεν είναι θέμα θεομηνίας οι φυσικές καταστροφές. Έχει θυμώσει μαζί μας ο πλανήτης. Κατρακύλησε το πήλιο κι άνθρωποι έχασαν τα χωράφια τους. Άλλαξε όψη το βουνό, έφυγαν στη θάλασσα οχήματα, μοτοσυκλέτες, ψυγεία, βυτία, λεωφορεία. Δύο ξαδέρφια μου έζησαν την καταστροφή».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους «Παγιδευμένους», όπου θα τον δούμε να μπαίνει στον δεύτερο κύκλο. «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει», είπε κλείνοντας.

Πάνος Βερβερίδης (Τάσος Χαλκιάς)

Ο Πάνος Βερβερίδης είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας. Δυναμικός, αυστηρός, αυταρχικός, λακωνικός στα λόγια και πανέξυπνος. Είναι δίκαιος και αποφεύγει να δρα με παράνομες μεθόδους. Παρόλα αυτά, αν χρειαστεί, ξέρει τον τρόπο να αντιδράσει. Ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή του.

Ποια είναι η σχέση του με τον Αλέκο Χατζή; Πώς θα συναντηθούν οι δρόμοι τους με τον Δημήτρη; Τι κρύβει το παρελθόν του, πώς θα έρθει ξανά στο φως και γιατί θα επηρεάσει όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και των υπόλοιπων ηρώων;


Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης