Από ένα σοβαρό ατύχημα σημαδεύτηκε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας όταν άλογο χτύπησε την Μαρίλια, την νεαρή παίχτρια από την Κύπρο.
Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεταβεί ασθενοφόρο στη φάρμα προκειμένου να παραλάβει την νεαρή Κυπρία.
Σύμφωνα με οσα είπαν συμπαίκτες της μετά τον τραυματισμό, η Μαρίλια είχε προσπαθήσει να κάνει πλεξούδες στην ουρά του αλόγου πλησιάζοντας το από πίσω.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvt1fkc9ngqh)
Μετά το χτύπημα από το άλογο όταν οι πρώτοι συμπαίχτες της βρέθηκαν δίπλα της και τη ρώτησαν αν μπορεί να σταθεί όρθια, η Μαρίλια τους απάντησε «οχι, με χτυπάει μέχρι κάτω στο πόδι».
«Φέρτε μου κάποιον που ξέρει να μου μιλάει» ζήτησε στη συνέχεια η νεαρή από την Κύπρο. «Μου κόπηκαν τα πόδια αλλά αποφάσισα να σταθώ βράχος» είπε ο Σπύρος που βρέθηκε στο πλευρό της.
Αυτός ήταν εξάλλου που ανέλαβε και να ενημερώσει τους υπόλοιπους παίχτες για το ατύχημα που είχε συμβεί προσπαθώντας παράλληλα να τους καθησυχάσει για την κατάσταση της Μαρίλιας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»