Από ένα σοβαρό ατύχημα σημαδεύτηκε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας όταν άλογο χτύπησε την Μαρίλια, την νεαρή παίχτρια από την Κύπρο.
Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεταβεί ασθενοφόρο στη φάρμα προκειμένου να παραλάβει την νεαρή Κυπρία.
Σύμφωνα με οσα είπαν συμπαίκτες της μετά τον τραυματισμό, η Μαρίλια είχε προσπαθήσει να κάνει πλεξούδες στην ουρά του αλόγου πλησιάζοντας το από πίσω.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvt1fkc9ngqh)
Μετά το χτύπημα από το άλογο όταν οι πρώτοι συμπαίχτες της βρέθηκαν δίπλα της και τη ρώτησαν αν μπορεί να σταθεί όρθια, η Μαρίλια τους απάντησε «οχι, με χτυπάει μέχρι κάτω στο πόδι».
«Φέρτε μου κάποιον που ξέρει να μου μιλάει» ζήτησε στη συνέχεια η νεαρή από την Κύπρο. «Μου κόπηκαν τα πόδια αλλά αποφάσισα να σταθώ βράχος» είπε ο Σπύρος που βρέθηκε στο πλευρό της.
Αυτός ήταν εξάλλου που ανέλαβε και να ενημερώσει τους υπόλοιπους παίχτες για το ατύχημα που είχε συμβεί προσπαθώντας παράλληλα να τους καθησυχάσει για την κατάσταση της Μαρίλιας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.