Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του μίλησε για την άνοια του ηθοποιού και οι κόρες του την «υμνούν»

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του μίλησε για την άνοια του ηθοποιού και οι κόρες του την «υμνούν»

Η Ταλούλα και η Σκάουτ Γουίλις επιδοκίμασαν την Έμα Χέμινγκ για την στήριξη στον αγώνα υγείας του Χολιγουντιανού σταρ

willis
Η Ταλούλα και η Σκάουτ Γουίλις έδειξαν την υποστήριξή τους στη μητριά τους.

Αφού η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, ενημέρωσε για τη μετωποκροταφική άνοια του ηθοποιού στην εκπομπή «Today», οι κόρες του επαίνεσαν τη «γενναιότητά» της μέσω Instagram Stories.

«Τόσο περήφανη για την οικογένειά μου», είπε η 29χρονη Ταλούλα στους ακολούθους της τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.
Όσο για την Σκάουτ, η 32χρονη έγραψε: «Πραγματικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την Έμα Χέμινγκ που είναι πρόθυμη να βγει στη δημοσιότητα, (παρόλο που είναι τρομακτικό!!!) για να μοιραστεί την ιστορία της οικογένειάς μας στην υπηρεσία της διάδοσης της ευαισθητοποίησης για την FTD. Έμα, είσαι μια τέτοια υπέρμαχος αυτού του σκοπού».

Κλείσιμο
Η Σκάουτ κατέληξε γράφοντας ότι η 45χρονη Χέμινγκ «εμπνέει [την] ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ μέρα» με το «θάρρος» της και τη «βαθιά αγάπη» της για τον Γουίλις.

Ο πρωταγωνιστής του «Die Hard» εγκατέλειψε την υποκριτική τον Μάρτιο του 2022 μετά τη διάγνωση της αφασίας του, μιας κατάστασης που χαρακτηρίζεται από δυσκολίες να μιλήσει, να γράψει και να κατανοήσει τη γλώσσα. Η οικογένειά του μοιράστηκε τη διάγνωση τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.
shutterstock_235461631

Η Χέμινγκ αποκάλυψε ότι είναι «δύσκολο να γνωρίζουμε» πόσο ενήμερος είναι ο Γουίλις για τη δική του κατάσταση και αποκάλεσε την άνοια «οικογενειακή ασθένεια».

Εξήγησε: «Είναι δύσκολο για το άτομο που διαγιγνώσκεται, αλλά και για την οικογένειά του. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό για τον Μπρους, για μένα ή για τα κορίτσια μας».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2009, έχουν τις κόρες την 11χρονη Μέιμπελ και την 9χρονη Έβελιν. Ο Γουίλις έχει επίσης την Ταλούλα, την Σκάουτ και την 35χρονη Ρούμερ ετών, με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ.
Η οικογένεια συνέχισε να παρουσιάζεται ενωμένη με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω του αγώνα του ηθοποιού για την υγεία του, από μαζώξεις για τη Γιορτή της Μητέρας μέχρι πάρτι γενεθλίων και άλλα.

Η Χέμινγκ έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τον ρόλο της ως «σύντροφος φροντίδας» του Γουίλις πολλές φορές, αναγνωρίζοντας τη «δύσκολη» επέτειο του γάμου της τον περασμένο Μάρτιο.

«Όταν συνήθως ο άνθρωπος μας θα αναγνώριζε το γεγονός, τώρα το μυαλό τους που αλλάζει απλά δεν μπορεί. Και αυτό είναι που είναι» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Φωτογραφίες: Instagram, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις Γεωργιάδης: Στα εργοστάσια θα τσακώνονται ποιος θα πάει να δουλέψει την Κυριακή

Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Elias τις επόμενες ώρες - Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ

Γκρίνια Ραγκούση, Λάμπρου και Καλπάκη για τις... αντικαταστάσεις από τηλεόρασης του Κασσελάκη
Τον περασμένο μήνα, η Χέμινγκ παραδέχτηκε σε ένα ειλικρινές βίντεο ότι «δεν είναι καλά» και συχνά κολλάει σε «καταθλιπτικές» διαθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης