Τζούλια Φοξ: Αποκάλυψε πως δεν έκανε σεξ με τον Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Τζούλια Φοξ: Αποκάλυψε πως δεν έκανε σεξ με τον Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

«Δεν επρόκειτο πραγματικά για αυτό» είπε η ηθοποιός

kanye_fox_arthro
Η Τζούλια Φοξ προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σύντομη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Κάνιε Γουέστ.

Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε στους «New York Times» και τόνισε πως παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε σχέση με τον ράπερ, δεν είχαν σεξουαλική ζωή.

«Δεν επρόκειτο πραγματικά για αυτό», είπε, εννοώντας πως η σχέση τους δεν περιείχε καθόλου σεξ.

Όπως ανέφερε παρακάτω, έχει γράψει για τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ στα απομνημονεύματά της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 10 Οκτωβρίου.

Στο βιβλίο της γράφει πως «η σχέση τους κατευθυνόταν κυρίως από τον Κάνιε Γουέστ», ενώ τόνισε πως όσο ήταν μαζί του, διασκέδαζε ιδιαίτερα.

«Η ενέργειά του είναι τόσο διασκεδαστική, όταν είσαι κοντά του. Έκανε εμένα και τους φίλους μου να γελάμε, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε όλη τη νύχτα», γράφει στο βιβλίο της, όπως αναφέρει δημοσίευμα του US Magazine.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Τζούλια Φοξ υποστήριξε πως ξεκίνησε να βγαίνει με τον ράπερ για να... προστατεύσει την Κιμ Καρντάσιαν. Ο Κάνιε Γουέστ άλλωστε, είχε εκφράσει δημόσια την «εμμονή» του με την πρώην σύζυγό του ουκ ολίγες φορές.

Σε βίντεό της στο TikTok είχε πει: «Σκεφτόμουν πως ίσως μπορούσα να τον απομακρύνω από την Κιμ και να του αποσπάσω την προσοχή, κάνοντάς τον να με συμπαθήσει. Και ήξερα ότι αν κάποια μπορεί να το κάνει αυτό, τότε είμαι εγώ. Όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου, το πετυχαίνω».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η ίδια είναι μεγάλη θαυμάστρια της οικογένειας Καρντάσιαν. «Όταν είχα μια συλλογή ρούχων πριν από δέκα χρόνια, στην πραγματικότητα αγόραζαν τα ρούχα μου και τα πουλούσαν στα καταστήματά τους. Πάντα είχα μια μεγάλη αγάπη στην Κιμ και τις δύο μεγαλύτερες, την Κλόε και την Κόρτνεϊ. Είναι τα κορίτσια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ, δήλωσε πως αρχικά, δεν ανταποκρινόταν στο φλερτ του, κυρίως επειδή είναι διάσημος.

«Μου έστελνε μηνύματα και δεν του απαντούσα. Έλεγα "δεν θέλω να έχω κάτι με κάποιον διάσημο ξανά". Δεν βγάζει πουθενά, είναι κάπως βαρετοί. Δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις ότι είναι», δήλωσε και πρόσθεσε πως οι δυο τους μιλούσαν συνεχώς για «ρούχα και περίεργες ιδέες, σχέδια για το μέλλον και τα όνειρά μας για τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους».

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Ιανουάριο και κράτησε έως και τον Φεβρουάριο του 2022.


Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης