Η βιογραφία του Ιλον Μάσκ: Ο ιδιοφυής billionaire εμπνέεται από δυνάστες
elon-xr

Η βιογραφία του Ιλον Μάσκ: Ο ιδιοφυής billionaire εμπνέεται από δυνάστες

Το αντιφατικό προφίλ του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, ο οποίος αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ηγέτες όπως ο Ερντογάν και νομίζει ότι είναι ο Ναπολέων - Οι συγκρούσεις με τις ερωμένες, οι σαδιστικές πρακτικές με τους συνεργάτες και το τοξικό πάθος για την Αμπερ Χερντ

Προτού καν τελειώσει το πανεπιστήμιο ο Ιλον Μασκ ήξερε ότι τρία πράγματα θα καθόριζαν το σύμπαν: το Διαδίκτυο, η βιώσιμη ενέργεια και τα διαστημικά ταξίδια. Σε αυτά, άλλωστε, δείχνει στην πορεία να διακρίνεται ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει η βιογραφία του από τον Γουόλτερ Αϊζακσον, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος εξηγώντας αναλυτικά όλες τις κινήσεις του παντοκράτορα της SpaceX και της Tesla: πώς ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου συνδέει τους διαστημικούς δορυφόρους του με τις αυτοκινητοβιομηχανίες του γιατί αγόρασε το Τwitter (σημερινό Χ), γιατί ταυτίζεται με τους απολυταρχικούς ηγέτες και γιατί έχει πάντα μαζί του τον τρίχρονο γιο του, όπως στη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από λίγες μέρες στο «Σπίτι της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Ερντογάν στις ΗΠΑ.

Η απόφαση, μάλιστα, του πανίσχυρου άνδρα της Τesla και της SpaceX να φέρει στη συνάντησή τους το παιδί χωρίς τη μητέρα του, με την οποία έχει πλέον χωρίσει, έκανε άσχημη εντύπωση στον συντηρητικό Τούρκο πρόεδρο, αλλά αυτό δεν φάνηκε να ανατρέπει την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Μασκ στο άμεσο μέλλον.

Η κρυφή συμφωνία

Eτσι, παρά το αμήχανο κλίμα, κλείστηκαν συμφωνίες για τη δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής αυτοκινήτων Tesla στον κόσμο σε αντάλλαγμα την προσφορά από τον Μασκ υπηρεσιών ευρυζωνικής σύνδεσης μέσω του δορυφορικού δικτύου Starlink, αλλά και την άφθονη... λογοκρισία, για χάρη του Ερντογάν, στο Twitter (νυν X).

Η συνάντηση Ερντογάν - Μασκ και η άμεση ανακοίνωση της μεταξύ τους συνεργασίας εξηγούν τις αυξημένες υπηρεσίες που του παρέχει ο παντοδύναμος ιδιοκτήτης του Χ και τις αντίστοιχες καταγγελίες των αντιπάλων του Ερντογάν ότι λογοκρίνονται στο Διαδίκτυο. Προκειμένου, μάλιστα, να έχουν περαιτέρω συζητήσεις ο Ερντογάν τον κάλεσε, στα τέλη Σεπτέμβρη, στην έκθεση τεχνολογίας Teknofest στη Σμύρνη με αφορμή, υποτίθεται, την επικείμενη συνεργασία τους σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο Μασκ πήρε από τον Ερντογάν και τον παρόντα στη συνάντηση υπουργό Βιομηχανίας Μεχμέτ Φατίχ Κατζίρ αυτό που ήθελε, όπως την υπόσχεση ότι μπορεί να έχει τους χώρους που χρειάζεται για να στήσει την αυτοκινητοβιομηχανία του, προσφερόμενος να τους βοηθήσει... στην κατάκτηση του Διαστήματος.

Οταν η Τουρκία είχε αποφασίσει να εκτοξεύσει τον τηλεποικοινωνιακό δορυφόρο Turksat 5A τον Ιανουάριο του 2021, αυτός που ουσιαστικά τον βοήθησε είναι ο Μασκ με τον τον αγαπημένο του, όπως μαρτυρά η βιογραφία του, πύραυλο Falcon 9, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο ίδιος πύραυλος θα δώσει ώθηση στον τουρκικό δορυφόρο Turksat 5Β. Μάλιστα ως δώρο ο Ερντογάν είχε στείλει στον Μασκ έναν NFT δορυφορικής τέχνης (satellite art) που είχαν φιλοτεχνήσει 5.000 Τούρκοι μαθητές.

Είχε προηγηθεί βέβαια μια επίσκεψη του Μασκ στην Τουρκία το 2017, όπου είχαν κλειστεί οι ανάλογες συμφωνίες κατά την οποία το αφεντικό της Tesla και της SpaceX φωτογραφιζόταν μπροστά από το μαυσωλείο του Ατατούρκ στην Αγκυρα μπλέκοντας το εγκώμιο του Κεμάλ που πολέμησε για την «ειρήνη και την πατρίδα»!... Αυτό επανέλαβε και κατά την επόμενή του επίσκεψη αγνοώντας ίσως ότι ο πρώτος που προσπάθησε να αποδομήσει την ιερή για τους Τούρκους φιγούρα του Κεμάλ ήταν ο ίδιος ο Ερντογάν. Είναι, άλλωστε, γνωστή η αγάπη που τρέφει ο Μασκ για απολυταρχικούς ηγέτες, κάτι που εξηγεί και την ιδιαίτερη φιλία του για προσωπικότητες όπως ο Ερντογάν και ο Πούτιν.

Η Tesla

Οι δικτάτορες ήταν ανέκαθεν εμπνευστές για τον επίσης απολυταρχικό στη συμπεριφορά Μασκ, όπως μαρτυρά η βιογραφία του. Απόλυτος, άτεγκτος και χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στο διαγνωσμένο σύνδρομο Ασπεργκερ, το μυαλό του ανέκαθεν ταυτιζόταν με τις αμφιλεγόμενες ιστορικές προσωπικότητες και τους δικτάτορες, όπως ο Μέγας Ναπολέων, ο Κεμάλ Ατατούρκ και, όπως πολλοί τον κατηγορούν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παίρνοντας πολλά στοιχεία από τον πατέρα του, τον οποίο ο βιογράφος του Μασκ εμφανίζει ως ακραίο συνωμοσιολόγο, με υψηλό δείκτη ευφυΐας αλλά και επικίνδυνα αντιδραστικό ο Μασκ δείχνει να γοητεύεται από αντίστοιχες φυσιογνωμίες: οι Αμερικανοί ήδη τον κατηγορούν για φιλοπουτινική συμπεριφορά, υποστηρίζοντας ότι με τους πυραύλους του βοηθάει τη Ρωσία στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, ενώ η σύγκρουση που έχει ανοίξει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν είναι παραπάνω από εμφανής.

Η «Wall Street Journal» όπως και οι «New York Times» δημοσιεύουν σε καθημερινή βάση άρθρα εναντίον του Μασκ κατηγορώντας τον για μια σειρά από σκάνδαλα και για ύποπτες οικονομικές δοσοληψίες της Tesla με τις υπόλοιπες εταιρείες του για τις οποίες το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε πρόσφατα έρευνα, ενώ με πολύ κακό μάτι βλέπει ο Αμερικανός πρόεδρος τη φιλική του προσέγγιση, εκτός από τον Πούτιν, και προς τον Ερντογάν.

Τα τσιπάκια

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι, όμως, ο πρώτος ηγέτης στον οποίο ο Μασκ υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει και στο θέμα της Τεχνητής Νοημοσύνης, αν και, όπως αποκαλύπτει η βιογραφία του, ο ίδιος παραμένει ακραία επιφυλακτικός ως προς την ανεξέλεγκτη χρήση της (ο βιογράφος του καταγράφει σχετική κόντρα του Μασκ με το αφεντικό της Google).

Ωστόσο, οι μεγάλες του επιφυλάξεις, τις οποίες καθιστά γνωστές σε όλες τις ομιλίες του, δεν τον απέτρεψαν από το να ξεκινήσει, μέσω της εταιρείας του Neuralink, τις έρευνες για την τοποθέτηση εγκεφαλικών φυτευμάτων (τα λεγόμενα τσιπάκια, που λένε οι συνωμοσιολόγοι) στον ανθρώπινο εγκέφαλο προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και με τετραπληγία.

Στόχος της εταιρείας είναι να συνδέσει τον εγκέφαλο με τους υπολογιστές και ο χρήστης να ελέγχει τον υπολογιστή με νοητικές εντολές, κάτι που σημαίνει ότι το τσιπάκι θα διαβάζει τη σκέψη σου προτού καν προλάβεις να την εκφράσεις! Η πρωτοφανής αυτή τεχνολογική εξέλιξη ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη δημόσια συζήτηση, καθώς θίγει ζητήματα βιοηθικής και καταργεί τα όρια της παρέμβασης της επιστήμης στην ανθρώπινη θέληση καταργώντας τα όρια ρομπότ/ανθρώπου.

Την ίδια στιγμή όμως που ο Μασκ προκαλεί τα μίντια με τις παράλογες κινήσεις του, τα δημοσιεύματα φέρνουν διαρκώς στο φως τις τραμπικού τύπου επιθέσεις του κατά πάντων μέσω του περίφημου πλέον Χ και την άμεση σύνδεσή του με ακροδεξιά κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται υποψήφιος για το ύποπτο Βραβείο Ζαχάρωφ με την πρόταση της υποψηφιότητάς του να κατατίθεται από την ακραία πολιτική ομάδα «Ταυτότητα και Δημοκρατία», στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιά και νεοφασιστικά κινήματα όπως ο Εθνικός Συναγερμός, η Ιταλική Λέγκα και το γερμανικό AfD.

Γιατί αγόρασε το Twitter

«Θέλω να πω σε όποιον έχω προσβάλει πως επανεφηύρα τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα και θα στείλω διαστημόπλοια με ανθρώπους στον Αρη. Πιστεύατε δηλαδή ότι θα ήμουν ένας τύπος χαλαρός και φυσιολογικός;». Με αυτό τον τρόπο, γράφει η βιογραφία του, ο Μασκ συνηθίζει να συστήνεται στον κόσμο, τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις του, όπως στο «Saturday Night Live», μέχρι τα πάρτυ όπου εμφανίζεται συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάποιον από τους αγαπημένους του ήρωες.

Εκτός από τις ακρότητες στις οποίες επιδίδεται διαρκώς, όπως το να σκαρφαλώσει σε φτερά διθέσιων αεροπλάνων, να παίζει υποβρύχιο χόκεϊ (!) μαζί με τα αδέλφια του, να νοικιάζει επαγγελματίες παλαιστές του σούμο για τη διασκέδασή του (ένας από τους οποίους του έβγαλε τον αυχένα) και να προσπαθεί να μοιάζει σε όλους τους ήρωες από τα videogames με τα οποία είναι μανιακός, ο Μασκ χρησιμοποιεί την αχαλίνωτη φαντασία για να κατακτά άλλους κόσμους, αδιανόητους στον μέσο νου.

Πρoτού καν τελειώσει το σχολείο, τον ενδιέφερε η κατάκτηση του Διαστήματος και ο ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την τεχνολογία βιογράφος του Γουόλτερ Αϊζακσον εξηγεί αναλυτικά πώς ο Μασκ συνέδεσε όλες τις εταιρείες μεταξύ τους με σκοπό να κατακτήσει τη Γη και το Διάστημα, όπως το γιατί οι συλλέκτες ηλιακής ενέργειες συνδέονται με την Tesla και πως το Open AI -η εταιρεία για την Tεχνητή Nοημοσύνη- που ίδρυσε κάποτε στο Πάλο Aλτο μαζί με τον Σαμ Aλτμαν οδήγησαν τελικά στη σημερινή Neuralink που έχει ως στόχο να συνδέσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Προκειμένου, μάλιστα, να είναι όσο πιο αποτελεσματικός γίνεται στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, ο Μασκ ήθελε πρόσβαση σε τεράστιες ποσότητες δεδομένων από τον πραγματικό κόσμο, από τις οποίες θα αντλούσαν πληροφορίες τα bots. Αυτό ακριβώς το χρυσωρυχείο ήταν η Τesla, που συνέλεγε εκατομμύρια καρέ βίντεο την ημέρα από οδηγούς που αντιμετώπιζαν διάφορες καταστάσεις στον δρόμο και ο μεγαλύτερος θησαυρός δεδομένων ήταν το Twitter, το οποίο το 2023 είχε πλέον 500 εκατομμύρια αναρτήσεις την ημέρα.

Παρά, λοιπόν, τις ψυχολογικές αναλύσεις που προβάλλει ο Αϊζακσον για την εξαγορά της ανίκητης εταιρείας στα social media, στην οποία μάλιστα ο Μασκ θέλει να βάλει τώρα συνδρομή, η αλήθεια είναι ότι η αιτία εξαγοράς του ήταν για να έχουν οι εταιρείες του πρόσβαση στα αμέτρητα δεδομένα που του παρέχουν οι χρήστες.

Αμείλικτος με τους συνεργάτες του

Για να καταφέρει, πάντως, να έχει το αποτέλεσμα που θέλει ο Μασκ δουλεύει ασταμάτητα απαιτώντας αντίστοιχα τρελούς ρυθμούς από τους συνεργάτες του που δεν κοιμούνται ποτέ, ούτε έχουν ιδιωτική ζωή.

Ωστόσο ο ίδιος, όπως φαίνεται, αν εξαιρέσει κανείς τα ακραία θεματικά πάρτυ, τα οποία διοργανώνει και τα δείπνα με τους αντίστοιχα τρελούς πρωταγωνιστές όπως ο ίδιος -είναι χαρακτηριστικό το δείπνο με τον ανταγωνιστή του Τζεφ Μπέζος όπου έτρωγαν «σκορπιούς, φράουλες καλυμμένες με κάμπιες, γλυκόξινο πέος ταύρου, μαρτίνι με οφθαλμούς κατσίκας και ολόκληρους αλιγάτορες που τους έκοβαν δίπλα στο τραπέζι»- δεν μπορούσε τελικά να ανταποκριθεί σε καμία από τις γυναίκες και ερωμένες του, παρά τα δέκα παιδιά που κατάφερε να μεγαλώσει με διαφορετικές μητέρες (ακόμα και με παρένθετη). Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από την αγαπημένη του πρώην σύζυγο Ταλούλα Ράιλι, και αυτός που συγκρούεται διαρκώς με το περιβάλλον του.

Παρότι ο Μασκ είχε αμέτρητες σχέσεις με γυναίκες και δέκα παιδιά -η βιογραφία του μιλάει για τη διεμφυλική κόρη του αλλά και για ένα άγνωστο παιδί με την 33χρονη ποπ σταρ Grimes- αυτή που φαίνεται να μην κατάφερε να ξεπεράσει, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος στις συνεντεύξεις του, είναι η πρώην του Τζόνι Ντεπ, η Αμπερ Χερντ. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν είχε μέχρι σήμερα μιλήσει για τη σχέση τους, στην οποία εστιάζει ιδιαίτερα στο βιβλίο του ο Αϊζακσον, υποστηρίζοντας ότι έπαιξε ρόλο στον οριστικό χωρισμό της από τον Τζόνι Ντεπ.

Το τρίτο πρόσωπο

«Η σχέση τους ξεκίνησε αφού εκείνη είχε γυρίσει μία ταινία δράσης το 2012 με τίτλο “Machete Kills”, όπου ένας εφευρέτης θέλει να δημιουργήσει μία κοινωνία σε ένα διαστημικό σταθμό σε τροχιά. Ο Μασκ συμφώνησε να συνεργαστεί ως σύμβουλος επειδή ήθελε να τη γνωρίσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη παρά έναν χρόνο αργότερα, όταν εκείνη ζήτησε να έρθει και να επισκεφθεί τη SpaceX. “Μπορείς να με πεις και σπασίκλα εκτός από καυτή γκόμενα”», λέει αστειευόμενη. Ο Μασκ την πήγε βόλτα με ένα Tesla κι εκείνη αποφάσισε ότι ήταν αρκετά ελκυστικός για μηχανικός πυραύλων.

Την επόμενη φορά που τον είδε ήταν στην ουρά για το κόκκινο χαλί στο Met Gala της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2016. Η Χερντ, 30 χρόνων τότε, ήταν στα πρόθυρα ενός εκρηκτικού διαζυγίου με τον Ντεπ. Εκείνη και ο Μασκ κουβέντιασαν κατά το δείπνο και στη δεξίωση μετά. Καθώς ακόμα υπέφερε από τη σχέση της, αισθάνθηκε πόσο ήταν αυτό που χρειαζόταν. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Χερντ εργαζόταν στο Μαϊάμι και ο Μασκ πήγε να την επισκεφτεί.

Εμειναν σε μια βίλα με πισίνα που είχε νοικιάσει εκείνος στο ξενοδοχείο «Delano» της παραλίας του Μαϊάμι, και στη συνέχεια πέταξαν με το αεροπλάνο του, μαζί με την αδελφή της, στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, όπου ήταν προγραμματισμένη εκτόξευση ενός Falcon 9. Εκείνη το θεώρησε ως το πιο ενδιαφέρον ραντεβού που είχε βγει ποτέ.

Για τα γενέθλιά του εκείνο τον Ιούνιο, η Χερντ αποφάσισε να του κάνει έκπληξη ταξιδεύοντας από την Ιταλία, όπου και δούλευε στο εργοστάσιο της Tesla, στο Βερμόντ. Λίγο προτού φτάσει, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και μάζεψε αγριολούλουδα. Με τη βοήθεια των αντρών της ασφαλείας του κρύφτηκε στο πίσω κάθισμα ενός Tesla και πετάχτηκε κρατώντας τα λουλούδια καθώς εκείνος πλησίαζε.

Η σχέση τους έγινε πιο δυνατή τον Απρίλιο του 2017, όταν ο Μασκ πέταξε μέχρι την Αυστραλία όπου η Χερντ γύρισε την ταινία «Αquaman» υποδυόμενη μια πολεμίστρια πριγκίπισσα, ερωμένη ενός υπερήρωα ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τον κόσμο. Περιπλανήθηκαν χέρι-χέρι σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων, περπάτησαν πάνω σε σχοινιά από δέντρο σε δέντρο και μετά η Χερντ άφησε στο μάγουλό του ένα σημάδι με ένα φιλί.

Εκείνος της είπε ότι του θύμιζε τη Μέρσι, που ήταν ο αγαπημένος του χαρακτήρας στο βιντεοπαιχνίδι «Overwatch», οπότε εκείνη πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας μια πλήρη στολή της Μέρσι και παρήγγειλε να της τη φτιάξουν, για να μπορέσει να παίξει τον ρόλο ειδικά για χάρη του. Τα παιχνίδια, όμως, στα οποία τον παρέσυρε συνοδεύονταν και από το είδος της συναισθηματικής θύελλας που προσελκύει τον Μασκ.

Ο αδερφός του και οι φίλοι του τη μισούσαν με ένα πάθος που μπροστά του ωχριούσε η αντιπάθειά τους για την Τζάστιν. «Ηταν σαν τον Τζόκερ στο Μπάτμαν», λέει. «Δεν είχε άλλο σκοπό πέρα από το χάος, είναι στο στοιχείο της όταν αποσταθεροποιεί τα πάντα. Εκείνη και ο Μασκ έμεναν ξύπνοι όλη τη νύχτα να τσακώνονται κι εκείνος δεν μπορούσε να ξυπνήσει πριν από το απόγευμα».

Χώρισαν τον Ιούλιο του 2017, αλλά μετά τα ξαναβρήκαν για άλλους πέντε θυελλώδεις μήνες. Το οριστικό τέλος ήρθε ύστερα από ένα επεισοδιακό ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, συνοδεία του Κίμπαλ Μασκ, της συζύγου του και ορισμένων από τα παιδιά. Οταν έφτασα στο ξενοδοχείο, ο Ιλον και η Αμπερ είχαν έναν από τους γνωστούς έντονους καβγάδες τους.

Εκείνη κλειδώθηκε στο δωμάτιο και άρχισε να φωνάζει ότι ο Ιλον τής είχε πάρει το διαβατήριο και ότι φοβόταν μήπως της επιτεθεί. Οι φρουροί, η σύζυγός του και ο Κίμπαλ προσπάθησαν όλοι μαζί να την πείσουν ότι ήταν ασφαλής, ότι το διαβατήριο ήταν στην τσάντα της και ότι μπορούσε και θα έπρεπε να φύγει όποτε ήθελε. «Είναι πραγματικά πολύ καλή ηθοποιός, οπότε λέει κάτι κι εσύ σκέφτεσαι, πο πο, μπορεί να λέει και την αλήθεια, αλλά απλώς σε έχει ξεγελάσει», λέει ο Κίμπαλ. «Ο τρόπος με τον οποίο δημιουργεί τη δική της πραγματικότητα μου θυμίζει τον μπαμπά μου» (και σκεφτείτε το αυτό λιγάκι).

H Αμπερ

Η Αμπερ παραδέχεται ότι «είχαμε μια διαφωνία» και ότι η στάση της ήταν κάπως δραματική. Αλλά λέει ότι τα βρήκανε το ίδιο βράδυ, που ήταν η Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πήγαν σε ένα πάρτυ και γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους από ένα μπαλκόνι απ’ όπου έβλεπες όλο το Ρίο, εκείνη με ένα λευκό λινό φόρεμα με ντεκολτέ κι εκείνος με ένα μερικώς ξεκούμπωτο λευκό λινό πουκάμισο. Μαζί ήταν και ο Κίμπαλ με τη σύζυγό του και ο ξάδερφος τους ο Ρας Ραΐφ με τη δική του σύζυγο. Για να του δείξει ότι τα είχανε βρει, η Αμπερ του έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά. Σε ένα από αυτά, ο Ιλον Μασκ τής λέει καλή χρονιά και τη φιλάει με πάθος στα χείλη.

Η Χερντ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μασκ καλλιεργούσε τα δράματα γιατί χρειαζόταν πολλά ερεθίσματα για να μπορεί να νιώθει ζωντανός. Ακόμα και μετά τον οριστικό χωρισμό τους, η φλόγα υπήρχε ακόμα. «Τον αγαπώ πάρα πολύ», λέει. Επίσης τον καταλαβαίνει και πολύ καλά. «Στον Ιλον αρέσει η φωτιά», λέει, «και μερικές φορές τον καίει».

Το γεγονός ότι ο Μασκ ένιωσε έλξη για τη Χερντ ανήκει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. «Είναι πραγματικά δυσάρεστο που ερωτεύεται αυτά τα άτομα που φέρονται άσχημα», λέει ο Κίμπαλ. «Είναι όμορφες γυναίκες, καμία αμφιβολία, αλλά έχουν μία πολύ σκοτεινή πλευρά, και ο Ιλον γνωρίζει ότι είναι τοξικές. Γιατί το κάνει λοιπόν; Οταν ρωτάω τον ίδιο, βγάζει ένα βροντερό γέλιο. “Επειδή ο έρωτας με κάνει χαζό”, λέει. Είμαι συχνά χαζός, αλλά ειδικά στον έρωτα, περισσότερο”».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Getty images / Ideal images, AFP / Visual Hellas
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης