Δηλώσεις έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης, εν αναμονή του Εφετείου για τις υποθέσεις βιασμού που τον βαραίνουν.
Τα λόγια του μεταδόθηκαν μέσω της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», καθώς ο ίδιος μίλησε με τον Κώστα Τσουρό.
«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvq9r88s4f5d)
Όπως είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός δεν αναζητά εργασία αυτή τη στιγμή, ως ταξιτζής, όπως και ακούστηκε, αλλά κάνει μεταφράσεις και βρίσκεται απομονωμένος με τη σύζυγό του.
«Παραμένει σιωπηλός, σεβόμενος τη Δικαιοσύνη. Άκουσα έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολύ δύσκολα, είναι σκεπτικός και σκέφτεται τι θα γίνει από δω και πέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλει να τον λυπούνται», ανέφερε ο παρουσιαστής.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.