Σε μια σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ακόμη μια φορά, σχετικά με το ζήτημα του γάμου.
Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον να παντρευτεί, ενώ παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που θα ήθελε να συγκατοικήσει με κάποιον είναι για να… σκοτώνει τις κατσαρίδες.
«Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον, είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Νιώθω ανασφάλεια όταν είμαι μόνη μου. Μια φορά στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου και του είπα να έρθει. Έπαθα… Κλέφτης να έμπαινε, νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά!» συνέχισε, η Κατερίνα Καινούγιου.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.