Σε μια σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ακόμη μια φορά, σχετικά με το ζήτημα του γάμου.
Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον να παντρευτεί, ενώ παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που θα ήθελε να συγκατοικήσει με κάποιον είναι για να… σκοτώνει τις κατσαρίδες.
«Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον, είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Νιώθω ανασφάλεια όταν είμαι μόνη μου. Μια φορά στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου και του είπα να έρθει. Έπαθα… Κλέφτης να έμπαινε, νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά!» συνέχισε, η Κατερίνα Καινούγιου.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.