Η παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο νησί με τον αδερφό της, Πάνο Καινούργιο.
Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που της χρεώσαν την παρέα της για σχέση. Η ίδια ωστόσο, χωρίς να χάσει το χιούμορ της απάντησε στις φήμες με ένα story.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία με τα δημοσιεύματα και πάνω σε αυτή έεγραψε την απάντησή της.
«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά είναι ο αδερφός μου, Πάνος Καινούργιος», έγραψε αρχικά.
Σε δεύτερο story σχολίασε την αγκαλιά που την πήρε στη φωτογραφία ο αδερφός της. «Απ' τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει. Θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς», είπε χιουμοριστικά.
Τέος, πρόσθεσε ακόμα μια φωτογραφία από την ίδια κιόλας βραδιά, δείχνοντας έτσι πως φορούσαν τα ίδια ρούχα που φαίνονται στο εξώφυλλο του περιοδικού.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.