Σόφι Τέρνερ: Μηνύει τον Τζο Τζόνας - Tου ζητά να επιστρέψει τα παιδιά τους στην Αγγλία

Σόφι Τέρνερ: Μηνύει τον Τζο Τζόνας - Tου ζητά να επιστρέψει τα παιδιά τους στην Αγγλία

«Κρατούνται στην Νέα Υόρκη παράνομα» αναφέρεται στην αγωγή της ηθοποιού

jonas_-_turner
Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας χώρισαν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NBC News, η ηθοποιός μήνυσε τον πρώην πλέον σύζυγό της, λίγο μετά την υποβολή αίτησης του διαζυγίου τους από τον ίδιο.

Ο λόγος, δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι ο τραγουδιστής κρατά τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη και τον καλέι να τα επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους στην Αγγλία.

Όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, που κατατέθηκαν την Πέμπτη στη νότια περιφέρεια της Νέας Υόρκης, τα παιδιά του ζευγαριού «κρατούνται παράνομα στη Νέα Υόρκη από τις 20 Σεπτεμβρίου».

Η Τέρνερ ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο Τζόνας συμφώνησαν τα Χριστούγεννα του 2022, ότι θα δημιουργούσαν ένα μόνιμο σπίτι για τα παιδιά τους στην Αγγλία και μάλιστα είχαν αρχίσει να ψάχνουν σχολεία εκεί, για τη μεγαλύτερη κόρη τους, Γουίλα.

Το πρώην πλέον ζευγάρι βρήκε τελικά το τέλειο σπίτι στην ύπαιθρο, γι' αυτό και έθεσαν προς πώληση την έπαυλη στο Μαϊάμι και έπειτα, ξεκίνησαν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο ενοικίασης με σχέδια αγοράς του ακινήτου.

Μετακόμισαν επίσημα από το Μαϊάμι στην Αγγλία στις 10 Απριλίου 2023.

Με την αγωγή της, η ηθοποιός του «Game of Thrones» προσπαθεί να εξασφαλίσει «την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα» όπως αναφέρεται στη μήνυση.

Ο χωρισμός τους
Η είδηση ότι χώρισαν είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης ήδη μερικές μέρες πριν το επιβεβαιώσουν. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι δυο τους περνούσαν κρίση εδώ και 6 μήνες, ενώ είχε ήδη γίνει γνωστή και η είδηση, ότι ο τραγουδιστής έσπευσε να συναντηθεί πρώτος με δικηγόρους στο Λος Άντζελες, για να κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Τζόνας και Τέρνερ παντρεύτηκαν το 2019 στο Λας Βέγκας, το βράδυ μετά τα Μουσικά Βραβεία Billboard.
Κλείσιμο

Πλέον, ο τραγουδιστής δεν είναι και τόσο ενεργός, μιας και έχει αποφασίσει να ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά του παρά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο κόρες. 

Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, λεπτομέρειες για τους λόγους που το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό και η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί, ήταν τον Απρίλιο, όταν εθεάθησαν να φτάνουν σε ένα afterparty στο Λονδίνο στο οποίο ο Τζόνας εκτελούσε χρέη dj.

Τα ίδια δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι οι δυο τους εθεάθησαν χωρίς τις βέρες τους στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού
Η κοινή ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε:

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

turner-jonas_2


Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο-ντοκουμέντο: «Τσαντάκιας» σπρώχνει γυναίκα και την παρασύρει με το όχημά του

Βίντεο: «Ηρωίδα» φώναξαν στην κηδεία της υποναυάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου που σκοτώθηκε στη Λιβύη - Με την ελληνική σημαία η σορός για την κηδεία


«Η μυρωδιά της κάνναβης τράβηξε σαν "μαγνήτης" τα πρόβατα» λέει o γεωπόνος της επιχείρησης στη Μαγνησία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης