My Style Rocks - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αμάντα: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά»

My Style Rocks - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αμάντα: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά»

«Έπαιρνα τη μητέρα μου και της έλεγα "ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί"» είπε η παίκτρια με τρεμάμενη φωνή

my-style-rocks-amanda__1_
Η Αμάντα Μανωλάκου έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την υγεία της, στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks».

Η παίκτρια στάθηκε μπροστά στους κριτές για να βαθμολογήσουν το λουκ που επέλεξε, όμως τα σχόλια δεν ήταν ιδιαίτερα θετικά, λόγω του φάρδους των ρούχων. 

Ωστόσο, εκείνη εξήγησε πως έχει τους λόγους της που επιλέγει τα συγκεκριμένα σχήματα. Όπως είπε, έχει διαγνωσθεί εδώ και χρόνια με σκλήρυνση κατά πλάκας. 

Στο παρελθόν, χρειαζόταν χορήγηση κορτιζόνης, γεγονός που άλλαξε το σώμα της, με αποτέλεσμα η ίδια να μη νιώθει άνετα με αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε να το κρύβει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvnqwltavlkp)


«Ήρθε η ώρα να σας το πω. Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι και μου λέγατε "κρύβεις το σώμα σου, φαίνονται βαριά τα πόδια σου κλπ", τότε είχα περάσει μια μεγάλη περιπέτεια στην υγεία μου, με ένα αυτοάνοσο που έχω. Για μένα ήταν σοκ. Και τώρα υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό. Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ που είχα στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έτσι, μου έμεινε το να κρύβω το σώμα μου. Η κορτιζόνη στον οργανισμό έμεινε 12-18 μήνες. Έμεινε και σε εμένα. Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου κι έχω μάθει να το αγαπώ και το αυτοάνοσο και το σώμα μου, τώρα λοιπόν που ξαναήρθα, έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε μέχρι σήμερα. Να μην κρύβω το σώμα μου. Γιατί ξέρω ότι έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο και για την ηλικία μου, έχοντας κι ένα παιδάκι. Έχω αποφασίσει να το αλλάξω. Πιστέψτε με κύριε Κουδουνάρη, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ κουρασμένη, γιατί έχω μάθει σε αυτή την 5ετία ένα σώμα να το κρύβω με layers, αλλά είναι τόσο δημιουργικό που σιγά σιγά ξεκινώ να αφαιρώ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο παιχνίδι στο παρελθόν: «Εμένα το μόνο που με ένοιαζε, έπαιρνα τη μαμά μου κι έλεγα "ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί" και συμφώνησε με τον Στέλιο Κουδουνάρη ότι πρέπει να αποτελεί έμπνευση για ανθρώπους με παρόμοιες καταστάσεις: «Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε τη ζωή μας. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά. Έχω όλα όσα χρειάζομαι και πλέον, αγαπώ πολύ τον εαυτό μου».».

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Οι νέες «μεταγραφές» Κασσελάκη - Συμμαχίες και… λάσπες στον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης