Πάνος Μουζουράκης: Με ροζ μπαλόνια στη σκηνή λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του - Φωτογραφία

Πάνος Μουζουράκης: Με ροζ μπαλόνια στη σκηνή λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του - Φωτογραφία

Επάνω έγραφαν «baby girl» και «να σας ζήσει»

mouzourakis_synaylia87
Μπορεί να έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αλλά ο Πάνος Μουζουράκης δεν λείπει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο τραγουδιστής συνεχίζει κανονικά τις συναυλίες του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίες πλέον είναι διαφορετικές από τις άλλες φορές.

Το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, τραγούδησε για το κοινό στο Φράγμα Θέρμης μαζί με τη Μαρία Σακελλάρη. Μέσω Instagram, ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμιότυπα και βίντεο από τη συναυλία.

Σε μια από τις φωτογραφίες που αναδημοσίευσε, ο ίδιος εμφανίζεται με ένα μεγάλο μπουκέτο από ροζ μπαλόνια, που έγραφαν πάνω «baby girl» και «να σας ζήσει».

Δείτε το στιγμιότυπο
mouzourakis83_

Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τη γέννηση της κόρης του
Η Μαριλού Κοζάρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του. Στις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησε με το μωρό από το μαιευτήριο, ποζάρει ο ίδιος με το προσωπικό της κλινικής, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στη γέννηση της κόρης του, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει 

Δείτε τις φωτογραφίες


Στην περιγραφή, ο Πάνος Μουζουράκης επισήμανε:

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας.

Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή».

Το βράδυ της ίδιας μέρας με τη γέννηση της κόρης του, ο τραγουδιστής βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε» και σε δηλώσεις του στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» είπε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvj7jq47leeh)

«Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» συνέχισε.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα

Στις 18:00 το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν: Χαμηλές προσδοκίες, παρά τη μεταστροφή Ερντογάν

Τον Δεκέμβριο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση 100 - 200€ σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά

Αναστάτωση με εικαστικό έργο με 11 σφαγμένα αρνιά στην Παιανία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης