Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του Stan με τη Βέρα Σωτηροπούλου, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.
Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, με τον γάμο να πραγματοποιείται στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή.
Την Κυριακή, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, στο γήπεδο, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.
Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στις VIP κερκίδες και φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετο να συζητά, ενώ απολάμβανε το ποτό του, όταν το εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;