Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο τραγουδιστής είπε: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ αγαπημένη. Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα τη σκέψη πως όταν βρω τον σωστό άνθρωπο να κάνω αυτό το βήμα. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους να στέκονται δίπλα σου στα καλά και στα δύσκολα. Το τραγούδι “είμαι πολύ τυχερός” το έχω γράψει για εκείνη και είναι το τραγούδι μας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvj9yqdz2xwp)
Ο τραγουδιστής και η 27χρονη δικηγόρος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του 36χρονου, παρουσία συγγενών μαι μερικών φίλων. Κουμπάροι ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτη του Stan, Βασίλης Πέτρου, και η φίλη της νύφης, Παρύσατις Κατηρίδου.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Άγιου Ιωάννη Δέτη στην περιοχή Μοναστήρι, με φόντο την θάλασσα. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές, ήταν ο χορός ενός από τους ιερείς κατά την διάρκεια του «Ησαΐα Χόρευε»!
Δείτε το βίντεο
Ο γαμπρός και η νύφη έφτασαν στο εκκλησία συνοδεία μουσικών με παραδοσιακές μελωδίες.
Στην άφιξη της νύφης, ο Stan δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Με τους γονείς του, Δημήτρη και Στέλλα Αντιπαριώτη, στο πλευρό του, ο τραγουδιστής δάκρυσε και στην συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε τη Βέρα Σωτηροπούλου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.