Κάνε ότι κοιμάσαι: Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στα «Seoul International Drama Awards 2023»

Κάνε ότι κοιμάσαι: Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στα «Seoul International Drama Awards 2023»

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε η γνωστή σειρά της ΕΡΤ

kane_oti_koimasai__1_
Το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό «Seoul International Drama Awards 2023», κατέκτησε η σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», μια σημαντική διάκριση τόσο για την ΕΡΤ όσο και για τη χώρα μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης παίρνει μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό. Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έκανε χθες (11/9) πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και απόψε (12/9), στις 21:45, θα μεταδοθεί το δεύτερο επεισόδιο.

Η ημερομηνία μετάδοσης του δεύτερου επεισοδίου είναι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

Επεισόδιο 2ο: Ο Ίσσαρης και η ομάδα του, υπό την επίβλεψη της Χρύσας, αποκλείουν τον προαύλιο χώρο του Κολλεγίου, στον οποίο βρέθηκε το πτώμα του άτυχου γυμναστή. Ξαφνικά όλοι είναι ύποπτοι, αλλά η Χρύσα μοιάζει αποφασισμένη να υποστηρίξει τον Σταματάκη, τον οποίο η ίδια είχε λυκειάρχη. Τα πρόσωπα αρχίζουν να φανερώνονται, αν και παράλληλα όλοι έχουν να κρύψουν ένα κομμάτι της αλήθειας. Ποιος ήταν πραγματικά ο καθηγητής Γυμναστικής στο σχολείο; Ποιες οι σχέσεις του με τη διεύθυνση και ορισμένους γονείς; Ποια ήταν η πραγματική σχέση του με τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σταματάκη; Ο Νικόλας αισθάνεται ότι ο γυμναστής προσπάθησε για κάποιο λόγο να τον αποτρέψει από το να δεχτεί τη θέση στο καινούριο σχολείο. Αντί όμως ο φόνος να τον αποθαρρύνει, ο Νικόλας αποφασίζει να μπει στον λαμπερό αυτό κόσμο των επικίνδυνων μυστικών και δύναμης. Τώρα πλέον είναι ένας ορκισμένος κυνηγός του κακού και έπειτα από όσα βίωσε ο ίδιος τους τελευταίους μήνες, αποδέχεται την πρόταση του νέου λυκειάρχη, για να εξερευνήσει ο ίδιος την υπόθεση.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας από το νερό στη Θεσσαλία - «Δεν είναι κατάλληλο ούτε για προσωπική υγιεινή»

Βίντεο: Αναγκαστική προσγείωση στη Σιβηρία για αεροπλάνο της Ural Airlines με 159 επιβάτες

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης