Nun 2: «Όταν μπαίνει στο πλατό, είναι πραγματικά ανατριχιαστικό» είπε ο σκηνοθέτης για την πρωταγωνίστρια

Nun 2: «Όταν μπαίνει στο πλατό, είναι πραγματικά ανατριχιαστικό» είπε ο σκηνοθέτης για την πρωταγωνίστρια

«Έχει μια τρομακτική ενέργεια στο πλατό» δήλωσε ο Μάικλ Τσέιβς

the_nun__1_
Η ηθοποιός Μπόνι Άαρονς πρωταγωνιστεί ως καλόγρια Valak στη νέα ταινία «Nun», σίκουελ του φιλμ του 2018.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης είπε ότι η ηθοποιός είναι «εντελώς αντίθετη» από τον χαρακτήρα της.

«Η Μπόνι είναι ένα τέτοιο είδωλο τρόμου και έχει παίξει σε τόσες πολλές σπουδαίες ταινίες τρόμου. Αυτός είναι προφανώς ο καθοριστικός της ρόλος- αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο την ξέρουν όλοι» είπε ο Τσέιβς στο «People».
Κλείσιμο
Η 62χρονη Άαρονς έπαιξε για πρώτη φορά τη Valak στην ταινία «The Conjuring 2»του 2016, στην οποία στοίχειωσε τους Εντ και Λορέιν Γουόρεν των Πάτρικ Γουίλσον και Βέρα Φαρμίγκα.

Έχει εμφανιστεί και σε άλλες ταινίες του «Conjuring», ενώ το spinoff του χαρακτήρα της στο «Nun» του 2018 (με πρωταγωνίστρια την πραγματική αδελφή της Βέρα, Ταίσα Φαρμίγκα, στο ρόλο της αδελφής Αϊρίν) έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του franchise.

Πέντε χρόνια αργότερα, επιστρέφει στο «Nun II», και αναλαμβάνει και πάλι τον τρομακτικό ρόλο.

«Έχει μια φοβερή, τρομακτική ενέργεια στο πλατό», ανέφερε ο 38χρονος Τσέιβς. «Όταν βάζει το μακιγιάζ και μπαίνει στο πλατό, είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Είναι πραγματικά μέσα της και φέρνει μια ενέργεια, και νομίζω ότι όλοι ανταποκρίνονται σε αυτό. Το συνεργείο ανταποκρίνεται σε αυτό και οι ηθοποιοί ανταποκρίνονται σε αυτό».

«Υπήρχαν ηθοποιοί που ήταν οπαδοί της αρχικής ταινίας και υπήρχε αυτό το είδος της τρομακτικής, σχεδόν διασημότητας, όπου είναι τόσο ενθουσιασμένοι που θέλουν να δουν την Καλόγρια και να παίξουν σε μια ταινία με Καλόγριες, αλλά επίσης τη φοβούνται πολύ. Ξέρω ότι είχα αυτό το συναίσθημα την πρώτη φορά που ήρθε στο πλατό», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

THE NUN II | OFFICIAL TRAILER

Ο Τσέιβς, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την ταινία του 2021, «The Conjuring: The Devil Made Me Do It», διευκρίνισε ότι η Άαρονς είναι απόλυτα απολαυστική όταν δεν ενσαρκώνει τον ρόλο της.

«Είναι, πρέπει να πούμε, ένας υπέροχος άνθρωπος έξω και ακριβώς το αντίθετο. Είναι πολύ διασκεδαστική και ζωντανή και εύκολο να μιλήσεις μαζί της. Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος», δήλωσε.

Επίσης, είπε ο Τσέιβς ότι η Άαρονς δεν πηγαίνει με το «method acting» και δεν μένει στον χαρακτήρα της όλη την ώρα κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

«Μπορεί να "σπάσει". Δεν είναι ένας ηθοποιός που δεν είναι λογικός. Δεν είναι σαν - δεν χρειάζεται να την αποκαλέσεις Valak ή να την περιλούσεις με αγιασμό για να την φέρεις στο πλατό», αστειεύεται. «Είναι υπέροχη για να δουλεύεις μαζί της. Όταν το "ανάβει", το "ανάβει"».

«Νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα που βλέπεις με τη Βέρα και βλέπεις με την Ταίσα: Μπορούν να το ενεργοποιήσουν και να είναι πλήρως εκεί και να αφοσιωθούν πλήρως στη στιγμή και στον χαρακτήρα. Αλλά όταν κόβεις, παίρνουν μια ανάσα και επιστρέφουν στο φυσιολογικό», εξήγησε ο Τσέιβς.

«Είναι ένα επίπεδο επαγγελματισμού. Μόνο ορισμένοι ηθοποιοί μπορούν πραγματικά να το κάνουν αυτό. Είναι πραγματικά δύσκολο να μπορείς να μετακινηθείς σε αυτή τη ζώνη και μετά να μπορείς να επιστρέψεις στην πραγματικότητα. Αυτοί κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτό», ανέφερε στο τέλος.

Φωτογραφία: shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας - Στη θέση του ο Χρήστος Στυλιανίδης

Βίντεο δείχνει μυστηριώδεις λάμψεις φωτός στον ουρανό πριν τον φονικό σεισμό στο Μαρόκο

Blue Horizon: Η δικογραφία για το πλοίο της ντροπής - Ο πλοίαρχος ενημέρωσε «άνθρωπος στη θάλασσα» και... απέπλευσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης