The Killer: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ

The Killer: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ

Το αστυνομικό φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου στο Netflix

the_killer__1_
Το πρώτο τρέιλερ για το νέο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ, «The Killer», κυκλοφόρησε στις 29 Αυγούστου, δίνοντας στους θαυμαστές μια πρώτη εικόνα για τη μυστηριώδη υπόθεση της ταινίας.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο Τσαρλς Παρνέλ πρωταγωνιστούν στη νεο-νουάρ ταινία του Φίντσερ, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός δολοφόνου που βρίσκεται σε αποδιοργάνωση.

Η σύνοψη της πλοκής έχει ως εξής: «Μετά από ένα μοιραίο παραλίγο ατύχημα, ένας δολοφόνος μάχεται με τους εργοδότες του και τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό».

Η ταινία βασίζεται στη γαλλική σειρά κώμικ του Αλέξις Νόλεντ και τη διασκευή έκανε ο σεναριογράφος Άντριου Κέβιν Γουόκερ, με τον οποίο ο Φίντσερ είχε συνεργαστεί στο «Fight Club». Στο πλευρό των Φασμπέντερ και Παρνέλ πρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον, Άρλις Χάουαρντ και Σόφι Σάρλοτ.

Δείτε το τρέιλερ
THE KILLER | Official Teaser Trailer | Netflix

Το «Killer» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου. Η ταινία θα προβάλλεται στο Netflix από τις 10 Νοεμβρίου. Η ταινία σηματοδοτεί την τελευταία συνεργασία του σκηνοθέτη με το Netflix μετά την εκτελεστική παραγωγή των σειρών «House of Cards» και «Mindhunter» και τη σκηνοθεσία της οσκαρικής ταινίας «Mank», μεταξύ άλλων.

Το 2007, ο Νόλεντ, ο οποίος γράφει με το ψευδώνυμο Matz, μίλησε για το κώμικ του στο Newsarama, λέγοντας: «Ο εκτελεστής είναι μια φιγούρα που επιτρέπει την αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων με τρόπο μη απολογητικό, μη επικριτικό. Και ως εκ τούτου μας επιτρέπει να αφηγηθούμε μια ιστορία που βασίζεται στην ψυχική του κατάσταση καθώς και στις πράξεις του».

Ο Φασμπέντερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του ανώνυμου δολοφόνου, έχει απουσιάσει από την οθόνη τον τελευταίο καιρό, αφού ξεκίνησε να ασχολείται με αγώνες αυτοκινήτου το 2017. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην ταινία του 2019 «X-Men: Dark Phoenix».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του, ζούμε ένα θαύμα» λέει o πατέρας του 29χρονου

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Λίγο πριν το αεροπορικό δυστύχημα χαμογελούσε και έβγαζε selfies στην Αφρική

Μίλτος Τεντόγλου: Ο δημιουργός του «One Piece» έγραψε για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη - Δείτε φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης