Ξεκίνησε η «μάχη» της πρωινής ζώνης - Δείτε σε βίντεο τις πρεμιέρες των εκπομπών

Ξεκίνησε η «μάχη» της πρωινής ζώνης - Δείτε σε βίντεο τις πρεμιέρες των εκπομπών

Όλοι οι παρουσιαστές ξεκίνησαν δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν

tiletheasi_prwina_xr
Μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών επέστρεψαν στα πόστα τους, καλημερίζοντας τους τηλεθεατές.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν, η εισαγωγή των περισσότερων ψυχαγωγικών εκπομπών συνοδεύτηκε με αμηχανία, μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που πλήττουν τη χώρα.

ΜEGA Καλημέρα
H Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 07:40 με την ομάδα της που αποτελείται από τους Στέφανο Κωνσταντινίδη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νανά Παλαιτσάκη, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάση Πάτρα.

Λόγω της δυσάρεστης επικαιρότητας και των καταστροφών που έχει επιφέρει η κακοκαιρία «Daniel», η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε λέγοντας αρχικά: «Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλαμε να ξεκινήσουμε και να σας πούμε μία ευχάριστη, μεγάλη, ζεστή καλημέρα, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε λίγο από τον αέρα ανανέωσης που έχουμε εδώ στην τηλεοπτική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε. Δυστυχώς όμως η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών μάς υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκρατημένοι από ό, τι θα θέλαμε. Σε ένα μόνο πράγμα δεν είμαστε συγκρατημένοι, στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας την ημέρα μας και να βλέπουμε με ψυχραιμία όλα αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvft0z4241sp)

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» δεν έκανε πρεμιέρα όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, εξαιτίας της έκτακτης ενημέρωσης.

Ηappy Day
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό για 11η σεζόν. Η παρουσιάστρια μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η χώρα και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου. «Καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια, από το νοτιότερο έως το βορειότερο σημείο της Ελλάδας. Συνήθως αυτή τη μέρα, κάθε χρονιά έχουμε έναν τεράστιο ενθουσιασμό, μια προσμονή, μια μεγάλη χαρά που θα σας ξανασυναντήσουμε, που θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας, που θα μπούμε ξανά στο πρωινό μας ραντεβού» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει κάπου μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό που έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων αυτών των μηνών, με τα συνεχή τραγικά γεγονότα που μας έχουν στεναχωρήσει. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη, η καρδιά μας, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο, στην Μαγνησία.

Με όλους αυτούς που επλήγησαν, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, έχουμε 15 νεκρούς, 2 αγνοούμενους, περιουσίες που χάθηκαν, νεκρά ζώα, έχουμε τον κίνδυνο για την επόμενη μέρα, και όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Όπως έχετε μάθει στα τόσα χρόνια στο Happy Day φυσικά και θα τα συζητήσουμε αλλά είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας φτιάξουμε την μέρα, να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, λίγο πιο χαρούμενα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfthul8rz6p)

Super Kατερίνα

Κλείσιμο
Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε για τρίτη σεζόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: «Την πιο γλυκιά μου καλημέρα! Καλή σεζόν, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που σας καλημερίζω τόσα χρόνια, τρίτη σεζόν στον Alpha, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα έτσι λίγο μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός. Όπως έχετε μάθει από εμάς εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα, και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, θέλω να υποδεχτώ την παρέα μου. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfww2yjdlup)

Breakfast@Star
Πρεμιέρα έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με το «Breakfast@Star» το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι-παρουσιαστές με τους συνεργάτες τους καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό. Στο πάνελ φέτος θα βρίσκεται φέτος και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Το χαμόγελο τώρα το έχουμε ανάγκη», πρόσθεσε η παρουσιάτρια με τον Ετεοκλή Παύλου να συνεχίζει: «Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται. Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Όσο εμείς μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι απλά εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο πιο πολύ ξεγνοιασιάς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfuvgnh6y8x)

Αλήθειες με τη Ζήνα
Στις 11:45 τη σκυτάλη στο Star πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη, παρουσιάζοντας για 9η χρονιά την εκπομπή της. Στις 11:45 τη σκυτάλη στο Star πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη, παρουσιάζοντας για 9η χρονιά την εκπομπή της. «Καλό μεσημέρι και καλή σεζόν. Είναι μία περίοδος πολύ δύσκολη γι' αυτήν τη χώρα, για την πατρίδα μου τη Θεσσαλία, για την πατρίδα μας γιατί η Θεσσαλία είναι ο κάμπος, όλα αυτά που παράγει αυτός ο τόπος» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να μας βρει έτσι η αρχή τη σεζόν αλλά έτσι είναι και η ζωή. Αλλιώς τα προγραμματίζεις και αλλιώς σου έρχονται. Αυτό που λέω πάντα όσα χρόνια είμαι στην παρέα σας είναι ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα σε σένα θα είναι αύριο και δικό μου. Κάθε φορά που το λέω, απλώνετε το χέρι στον συνάνθρωπο για να τον βοηθήσετε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfyvhta40m1)

Το πρωινό
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε τα τηλεοπτικό κοινό, με τα εξής λόγια: «Είναι η πιο άχαρη στιγμή της σεζόν αυτή εδώ, ότι βγαίνουμε ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι. Να πούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά που σήμερα ξεκινάνε το σχολείο. Να πούμε καλή τηλεοπτική σεζόν, γιατί οι περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ξεκινάνε σήμερα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfw2sf8tlo9)

Fay’s Time
Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την ανανεωμένη ομάδα της. Ωστόσο, η εκπομπή ξεκίνησε κάπως αμήχανα, λόγω της δραματικής επικαιρότητας που αντιμετωπίζει η χώρα τον τελευταίο καιρό. «Έχουμε αλλαγή στην ώρα, έχουμε αλλαγή και στον τίτλο… "Fay’s Time" πια είναι ο τίτλος της εκπομπής, θα ξεκινάμε αυτή την ώρα, 11:50 και μέχρι και τις 14:00 θα είμαστε μαζί», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πάρα πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ, μια συντροφιά μαζί σας, να κάνουμε παρέα. Η σκέψη μας, η καρδιά μας, η ψυχή μας και η αγάπη μας είναι στους ανθρώπους στον Θεσσαλικό Κάμπο. Ξυπνάμε κάθε πρωί με αγωνία, με φόβο, με τρόμο πια…», πρόσθεσε στη συνέχεια. Στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Άγγελος Βουράκης, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfytju4bipd)


Ειδήσεις σήμερα:


Παραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας - Στη θέση του ο Χρήστος Στυλιανίδης

Βίντεο δείχνει μυστηριώδεις λάμψεις φωτός στον ουρανό πριν τον φονικό σεισμό στο Μαρόκο

Blue Horizon: Η δικογραφία για το πλοίο της ντροπής - Ο πλοίαρχος ενημέρωσε «άνθρωπος στη θάλασσα» και... απέπλευσε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης