Τζέιμι Φοξ: Ήταν γεμάτος ενέργεια σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο

Τζέιμι Φοξ: Ήταν γεμάτος ενέργεια σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο

Ο διάσημος ηθοποιός επέστρεψε στη δουλειά μετά από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας

jamie_foxx__3_
Ο Τζέιμι Φοξ επέστρεψε στη δουλειά μετά τη μυστηριώδη περιπέτεια της υγείας του.

Η Κρίστεν Ράντφορντ Τομ, η οποία συνεργάστηκε με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια της BetMGM τον Ιούλιο, δήλωσε στο People την Παρασκευή ότι ο Φοξ ήταν «ευγενικός και ταπεινός και ξεκαρδιστικός - όλα τυλιγμένα σε μια μπάλα ενέργειας!».

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι ο κινηματογραφικός αστέρας ένιωθε αρκετά άνετα με το συνεργείο ώστε απλά «ανοίχτηκε» στο καστ.
«Όσο κλειστός κι αν είναι, ήταν αρκετά ανοιχτός στο τραπέζι μας για την κατάστασή του χωρίς να μας πει τι ακριβώς συνέβη», πρόσθεσε η Τομ.

«Ήταν ο πιο καλός. Ήταν αστείος. Οι ικανότητές του στον αυτοσχεδιασμό είναι απαράμιλλες. Όλο το πλατό γελούσε με τα αστεία του. Είναι ταλαντούχος, με τον πιο φυσικό τρόπο».

Ο Τζένο Μπερνμάστερ, δημιουργικός διευθυντής της διαφημιστικής εταιρείας 72andSunny, δήλωσε στο πρακτορείο ότι ο Φοξ «έφερε τη χαρισματική του ενέργεια σε κάθε λήψη».

«Από το πρώτο λεπτό στο πλατό, γελούσε και έκανε αστεία με το συνεργείο - για να μην αναφέρουμε ότι στην πραγματικότητα ήταν αυτός στο πιάνο, που έπαιζε», ανέφερε.

«Είναι επίσης πάντα σε εγρήγορση, ακόμη και όταν η κάμερα είναι κλειστή, λέγοντας στο συνεργείο μερικές από τις καλύτερες ιστορίες που έχετε ακούσει ποτέ και κάνοντας εντυπώσεις που σας κάνουν να κάνετε μια διπλή λήψη, είναι τόσο εύστοχες», ξετρελάθηκε ο Μπερνμάστερ.
Κλείσιμο
Τον ίδιο μήνα που ο 55χρονος Φοξ διασκέδαζε στο πλατό του διαφημιστικού σποτ, εθεάθη γεμάτος ζωντάνια να πλέει στον ποταμό Σικάγο με ένα πλοιο, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Μετά τα γυρίσματα της τελευταίας του διαφήμισης, ο ηθοποιός εθεάθη επίσης να απολαμβάνει τις διακοπές του με την κοπέλα του, Άλις Χάκστεπ, στο Cabo San Lucas του Μεξικού.

Φωτογραφία: shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του Blue Horizon βλέπει τον 36χρονο - «΄Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Ρε πάτε καλά;»

Πώς ο Γιώργος Λάνθιμος κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία «κλέβοντας» το βραβείο από τους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ

Την Τρίτη η απολογία του 71χρονου που σκότωσε με περίστροφο 35χρονο ληστή στα Ιωάννινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης