Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα ήθελα να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα ήθελα να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες

«Η παρουσίαση ήταν η ευκαιρία μου να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό, όχι πίσω από ρόλους» ανέφερε

ntoreta-papadimitriou
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον χαρακτήρα της, τη συνήθειά της να αντιμετωπίζει κάποια πράγματα με χιούμορ, αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι άνθρωπος που θα κάνει πλάκα, αλλά αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με χιούμορ. Θα αυτοσαρκαστώ, αλλά αυτό έχει κι ένα μειονέκτημα, ότι πολλές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι σου συμβαίνει. Εάν για παράδειγμα, υποφέρεις. Εγώ που κάνω πλάκα και αυτοσαρκάζομαι, δίνει περίεργα μηνύματα στο κατά πόσο πρέπει κάποιος να προσέξει τη συμπεριφορά του, γιατί κάτι με ενοχλεί ή με πληγώνει».

«Μεγαλώνοντας, το έχω σταματήσει αυτό και είμαι πιο ξεκάθαρη. Αν κάποιος με ενοχλήσει, θα το πω πολλές φορές. Κάποια στιγμή, θα σταματήσω να προσπαθώ τελείως. Συγγνώμη ζητάω και συζητάω πράγματα, εάν σε κάτι φταίω να βελτιωθώ. Προσπαθώ να καταλαβαίνω τους άλλους, αλλά όχι σε βαθμό που να τους δικαιολογώ», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctks9tk69y55)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για το πόσο μεγάλη σημασία έχει να κατανοήσει κανείς πρώτα τον εαυτό του κι όχι να προσπαθεί πάντα να κατανοεί τους άλλους.

«Όσο περισσότερο δουλεύουμε με τον εαυτό μας, αυτό που τελικά καταφέρνουμε είναι να φύγουμε από τους άλλους και να δούμε, γιατί εμείς μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Αντί να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις συμπεριφορές των άλλων και να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους, να μπούμε στον εαυτό μας και να ανακαλύψουμε τον λόγο που εμεις αφήσαμε κάποιον να μας συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο, έτσι ώστε να μην πάμε μετά σε μία άλλη περίπτωση και ξαναγίνει», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την παρουσίαση και αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε μια ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες. «Ήταν η ευκαιρία μου να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό, όχι πίσω από ρόλους. Το είδα πολύ θετικά. Μου άρεσε η εμπειρία του backstage, είναι απαιτητικός ρόλος. Θα ήθελα τηλεοπτικά να έκανα κάτι που να είχε πλάκα και να περιλαμβάνει μετακινήσεις. Δεν έχουμε δει μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Marc: Από 39,8% έως 44,2% η Νέα Δημοκρατία, από 17,5% έως 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπόρις Τζόνσον: Δηλώνει… υπερήφανος για την τραγωδία του Titan - «Πολύ βρετανικός θάνατος»

Δολοφονία στην Κω: Τα μοιραία 45 λεπτά για την Αναστάζια - Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης