One Piece Netflix: Ακόμα... ψάχνονται με τον Crocodile - Η δημοφιλής θεωρία που δείχνει να επιβεβαιώνεται

One Piece Netflix: Ακόμα... ψάχνονται με τον Crocodile - Η δημοφιλής θεωρία που δείχνει να επιβεβαιώνεται

Η παρουσία μιας γυναίκας στο live-action του Netflix έχει τρελάνει τους φανς του One Piece, οι οποίοι είναι σχεδόν βέβαιοι πως επιβεβαιώνεται η μία εκ των πιο δημοφιλών θεωριών στα φόρουμς - Ποιος είναι ο Crocodile και τι πρέπει να περιμένουμε στις οθόνες μας

crocodile_one_piece_arthro
Με το πλήρωμα του Monkey D. Luffy να έχει αρχίσει να συμπληρώνεται στα πρώτα οκτώ επεισόδια του anime adaptation από το Netflix, το ταξίδι συνεχίζεται με προορισμό την Grand Line, όπου βρίσκεται κάπου κρυμμένο το One Piece -τουλάχιστον όπως το παρουσίασε ο Gol D. Roger πριν την εκτέλεσή του με τις λέξεις «Πλούτος, φήμη, δύναμη», ξεκινώντας έτσι τη νέα εποχή των πειρατών.

Ενώ η «Worst Generation» έχει ρίξει πανιά και πλέει προς το τελικό νησί του κόσμου του Εΐτσιρο Όντα, στις τέσσερις θάλασσες συνεχίζουν και υπάρχουν πειρατές που έχουν ήδη κάνει γνωστό το όνομά τους.

Κάποιοι από αυτούς είναι οι «Shichibukai», δηλαδή οι Επτά Πολέμαρχοι που με την World Government (Παγκόσμια Κυβέρνηση) και τους «Yonkō» (Τέσσερις Αυτοκράτορες) υποτίθεται πως διατηρούν την ειρήνη στους ωκεανούς. Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν τον τίτλο σε εκείνο το κομμάτι της ιστορίας και αναφέρθηκαν στην πρώτη σεζόν του live-action είναι ο Dracule Mihawk που είχε screen time και ήταν εξαιρετικός, αλλά και ο Jinbe μόνο ως αναφορά από τον Arlong.

Ωστόσο η προσοχή των θεατών στρέφεται και στον Crocodile, ακόμη κι αν δεν έχει γίνει καμία αναφορά στον 1ο κύκλο προς το πρόσωπό του. Ή μήπως είχε και τηλεοπτική παρουσία; Αν κρίνουμε, μάλιστα, από τον τρόπο με τον οποίο η Έμιλι Ρουντ (Nami) έσπευσε να φιμώσει τον Ινιάκι Γοδόι (Luffy) όταν πήγε να μιλήσει για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, μάλλον ισχύει.

Κλείσιμο


Στα όσα χρόνια κυκλοφορεί το One Piece (1997 το μάνγκα και 1999 το άνιμε) έχουν κυκλοφορήσει διάφορες θεωρίες, κάποιες εκ των οποίων είναι εντελώς αβάσιμες και κάποιες άλλες που είναι τόσο εύστοχες που μοιάζει αδύνατο να μην ισχύουν τουλάχιστον στο 95%.

Μία από αυτές, λόγου χάρη, αφορά το τέλος του αριστουργήματος του Όντα, και μοιάζει σχεδόν απίθανο να μην ισχύει βάσει κάποιων κομματιών που αποκαλύπτονται παρακάτω στην ιστορία για να την ενισχύσουν, όπως η προφητεία για καταστροφή του Fishman Island από τον Λούφι αλλά και το «Bajrang Gun» που τηλεοπτικά είδαμε για λίγο στο επεισόδιο 1074 του άνιμε και αναμένεται να δούμε ολοκληρωτικά στο 1075 που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες.

Μία άλλη αφορά τον Crocodile, που παρά τη μπάσα φωνή του έχει κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως στο παρελθόν ήταν γυναίκα. Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, μόνο τρελό δεν μοιάζει το σενάριο αυτό και καθόπως φαίνεται οι συντελεστές του adaptation επέλεξαν και σε αυτό το σημείο να δώσουν μια διαφορετική οπτική ή/και να ικανοποιήσουν τη βάση οπαδών του OP.

Crocodile Hisashiburi Dana Mugiwara


Το ραμμένο πρόσωπο του Crocodile, αλλά και η γνωριμίων χρόνων με τον χαρακτήρα Ivankov για την οποία γίνονται περισσότερα πράγματα γνωστά στο arc του Impel Down, έπεισε τους πιο παλιούς πως ο περίφημος αυτός πειρατής κρατάει ένα μυστικό που ελάχιστοι γνωρίζουν. Ένα μυστικό που ίσως ήταν κρυμμένο σε κοινή θέα στη σειρά.

Crocodile in One Piece Live Action! | #shorts


Όλα αυτά έρχονται λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη στο μάνγκα κάποιων κλώνων που έχουν φτιαχτεί από τον επιστήμονα Vegapunk, με αυτόν του Crocodile να μοιάζει περισσότερο σε κορίτσι, παρά αγόρι.

is Crocodile a girl? #onepiece


Μένει πλέον να φανεί ποιον δρόμο έχει επιλέξει χρόνια τώρα ο Όντα και ποιον οι δημιουργοί της νέας σειράς που έχει προκαλέσει παροξυσμό, δρόμος που μάλλον δεν θα συναντιέται με εκείνο το κομμάτι της θεωρίας που θέλει τον Crocodile να είναι η... μητέρα του Λούφι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του Blue Horizon βλέπει τον 36χρονο - «΄Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Ρε πάτε καλά;»

Συνελήφθη 35χρονη για fake news – Δείτε το βίντεο που έκλαιγε για δήθεν 100 νεκρούς στη Θεσσαλία

14 τα θύματα από τις πλημμύρες - Βρέθηκαν νεκροί η μητέρα και ο γιος που αγνοούνταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης