Στο πλευρό της Σταματίνας ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς
Η πιο… Happy πρωινή παρέα επιστρέφει από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.
Στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, συστατικά που συνθέτουν την πιο Happy Day σου!
Στο πλευρό της Σταματίνας ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.
Ο Δήμος Βερύκιος αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας.
Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood.
Η Όλγα Λαφαζάνη συναντά πολυζητημένα πρόσωπα και μέσα από τις συνεντεύξεις της, ρωτά όλα όσα θέλεις να μάθεις.
Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 11η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται στο studio του Happy Day τον Αντώνη Σρόιτερ για μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.
Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45 π.μ. στον Alpha!
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας