Τζένη Μελιτά: «Χτύπησα πολύ δειλά την πόρτα της ψυχολόγου»

Τζένη Μελιτά: «Χτύπησα πολύ δειλά την πόρτα της ψυχολόγου»

«Η πρώτη συνεδρία ήταν μόνο κλάμα» δήλωσε η παρουσιάστρια

melita39
Η Τζένη Μελιτά μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Αναφερόμενη στις κρίσεις άγχους που είχε, η ίδια δήλωσε στο περιοδικό «Hello», ότι ταλαιπωρήθηκε «περίπου για τρεις μήνες». Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια θέλησε να επισημάνει πως: «Χτύπησα πολύ δειλά την πόρτα της ψυχολόγου και η πρώτη συνεδρία ήταν μόνο κλάμα. Ύστερα από τέσσερα χρόνια, κοιτάζω πίσω και αισθάνομαι πολύ δυνατή».

Όσο για το τι άλλαξε αυτά τα τέσσερα χρόνια, η Τζένη Μελιτά είπε: «Αποδέχομαι πλέον τον εαυτό μου. Δεν αποδεχόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι ευάλωτη. Έπρεπε να ήμουν συνεχώς παραγωγική, δυνατή, καλό παιδί, καλή σε όλα. Ήμουν σκληρή, αυστηρή και τελειομανής».
Κλείσιμο

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον γάμο της, χωρίς ωστόσο, να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Αποκάλυψε ότι θα γίνει σε στενό κύκλο και δεν θα υπάρχουν ούτε κάμερες ούτε φωτογράφοι.

Σχετικά με το άγχος αυτή την περίοδο, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι αρκετά αγχωτικό. Όχι, μόνο όσον αφορά το κομμάτι των προετοιμασιών, αλλά και γιατί αναλαμβάνω μια δέσμευση μπροστά τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτό έχει άγχος, έχει σκέψη. Είναι σαν να πηγαίνω σε επόμενη πίστα. Από την άλλη, είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ημέρα για να περάσουμε πολύ όμορφα. Στο bachelorette μου εισέπραξα πολλή αγάπη από τις φίλες μού. Ήταν μια μοναδική στιγμή και νομίζω ότι το ίδιο συναίσθημα θα νιώσω και στο γάμο καθώς θα έχουμε πολύ λίγο κόσμο».

«[Ο γάμος θα γίνει] Σε πολύ κλειστό κύκλο! Θα γίνει για να πούμε με το σύντροφό μου: "Αγαπιόμαστε, είμαστε μαζί εννέα χρόνια, ας δούμε τι έρχεται"» 
πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το πότε θα γίνει ο γάμος, η παρουσιάστρια αρνήθηκε να αποκαλύψει την απάντηση: «Αυτό είναι κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ!».

«Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να τον ζήσουμε πολύ προσωπικά. Κατόπιν… εορτασμού, μπορεί να ανεβάσω κάτι στα social μου»
είπε στο τέλος η Τζένη Μελιτά.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης