O Τζο Τζόνας φωτογραφίζεται με τη βέρα του, παρά τα δημοσιεύματα πως πήρε διαζύγιο από τη Σόφι Τέρνερ

O Τζο Τζόνας φωτογραφίζεται με τη βέρα του, παρά τα δημοσιεύματα πως πήρε διαζύγιο από τη Σόφι Τέρνερ

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε στο Instagram

sophie-turner-jo-jonas
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο γάμος της Σόφι Τέρνερ και του Τζο Τζόνας έχει τελειώσει, με τον τραγουδιστή να έχει ήδη συναντηθεί με δικηγόρους στο Λος Άντζελες για τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαίωσει δημόσια τον χωρισμό και μία νέα ανάρτηση του Τζόνας, μπέρδεψε τους φαν τους. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, στην οποία εμφανίζεται σε περίοπτη θέση η βέρα του. Πολλοί εικάζουν πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε σε μια προσπάθεια να καταπνίξει τις φήμες γύρω από τη σχέση του με την Τέρνερ.

Δείτε τη φωτογραφία


Κλείσιμο
Πηγές υποστήριζαν ότι ο 34χρονος ήταν κοντά στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την 27χρονη ηθοποιό του Game of Thrones, επικαλούμενος «σοβαρά προβλήματα» που αντιμετώπιζε το ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

Η ανάρτηση του Τζόνας έρχεται λίγο μετά την εμφάνιση της Τέρνερ σε συναυλία των Jonas Brothers, αντικρούοντας τις ειδήσεις που κυκλοφορούν.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016, με αφορμή τις προσπάθειες κοινών φίλων να τους φέρουν σε επαφή. Η Σόφι Τέρνερ είχε δηλώσει παλαιότερα: «Είχαμε κοινούς φίλους που προσπαθούσαν να μας συστήσουν για πολύ καιρό. Μια μέρα μου έστειλε προσωπικό μήνυμα από το πουθενά». Τον Οκτώβριο του 2017, ο Τζόνας έκανε πρόταση γάμου στην Τέρνερ και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Φωτογραφία άρθρου: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Από το βράδυ θα «χτυπήσει» Μεσσηνία και Λακωνία, αύριο ανατολική Πελοπόννησο, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη

Κακοκαιρία Daniel - Meteo: Νέα δορυφορική εικόνα - 645 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά Πηλίου

Κακοκαιρία «Daniel» - Πήλιο: Χείμαρροι «πνίγουν» αυτοκίνητα στο κεντρικό πάρκινγκ Μακρινίτσας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης