Τα 27α γενέθλιά της γιόρτασε η Ζεντάγια και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς ακολούθους της που ξεπερνούν τα 180 εκατομμύρια στο Instagram.
Η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα έγραψε:
«Κάθε χρόνο που μεγαλώνω θυμάμαι πόσο πολύτιμη είναι αυτή η ζωή, σας ευχαριστώ όλους που με βοηθάτε να τη γεμίσω με τόση αγάπη. Τα καλά σας λόγια και η συνεχής υποστήριξή σας σημαίνουν τα πάντα για μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και στην υγειά του 27ου έτους».
Με τη σειρά του, ο σύντροφός της, Τομ Χόλαντ, ανάρτησε στο δικό του προφίλ μια φωτογραφία της αγαπημένης του από τη θάλασσα. Στο στιγμιότυπο, η Ζεντάγια χαμογελά φορώντας μάσκα. Ειδήσεις σήμερα:
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).