Για το μόντελινγκ και τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου.
Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου και σχολίασε πώς δέχεται η σύζυγός του το φλερτ που δέχεται από άλλες γυναίκες.
«Το φλερτ είναι πηγή ζωής, είναι ωραίο με φλερτάρουν και χαίρομαι για αυτό. Είναι ένα είδος επιβεβαίωσης και σε βοηθά να πας παρακάτω. Θεωρώ ότι η Ραφαέλα χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί είναι ένα κορίτσι που τη φλερτάρουν έντονα και εκείνη. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος βλέποντας ότι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει να είμαι δίπλα του, χρίζει αποδοχής από πολύ κόσμο» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv8bcud0vomh)
Στην πορεία, ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι είναι η αγνή απόλυτη αγάπη. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ένας άνθρωπος που επιλέγεις ή σε επιλέγει ως σύντροφο, θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Εγώ στη Ραφέλα είδα τις αξίες και την αγνή ψυχή που έχει και σε αυτόν τον άνθρωπο είδα τη μητέρα των παιδιών μου. Οπότε εκεί τελειώνουν όλα. Το αν θα είμαστε μαζί 10 ή 20 χρόνια ή 5 μήνες, αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς».
Τέλος, μίλησε για τον χώρο του μόντελινγκ, για τον οποίο μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι «είναι ένα πολύ σοβαρό επάγγελμα».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.