Mega Καλημέρα: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για την Ελεονώρα Μελέτη
Συνεχίζει για τρίτη σεζόν στο MEGA - Κάθε μέρα, στις 07:40
Η Ελεονώρα Μελέτηκαλωσορίζει ξανά το κοινό από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του MEGA που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.
Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη.
Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη. Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.