Μπόνι Ράιτ: Η Τζίνι Ουέσλι του «Harry Potter» μίλησε για τον περιορισμένο χρόνο της στις ταινίες - «Ήταν λίγο απογοητευτικό»

Μπόνι Ράιτ: Η Τζίνι Ουέσλι του «Harry Potter» μίλησε για τον περιορισμένο χρόνο της στις ταινίες - «Ήταν λίγο απογοητευτικό»

«Υπήρχαν κομμάτια του χαρακτήρα που δεν μπορούσαν να βγουν προς τα έξω, επειδή δεν υπήρχαν οι σκηνές για να γίνει αυτό» ανέφερε η ηθοποιός

ginny_weasley__1_
Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Inside of You» του Μάικλ Ρόζενμπαουμ, η ηθοποιός γνωστή από το «Harry Potter», Μπόνι Ράιτ, παραδέχτηκε ότι η έλλειψη τηλεοπτικού χρόνου του χαρακτήρα της στην ταινία ήταν «λίγο απογοητευτική».

Η Ράιτ υποδύθηκε την Τζίνι Ουέσλι στις οκτώ ταινίες «Harry Potter» και ήταν μόλις 9 ετών όταν γύρισε την πρώτη ταινία. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν ήξερε τότε ότι η Τζίνι Ουέσλι θα γινόταν ένας σημαντικός δευτερεύων χαρακτήρας και η σύζυγος του Χάρι Πότερ αργότερα.

«Σίγουρα αισθάνομαι ότι υπήρχε άγχος προς την κατεύθυνση της ερμηνείας και του να κάνω το καλύτερο δυνατό όπως χτιζόταν ο χαρακτήρας μου, για παράδειγμα», δήλωσε η Ράιτ.

«Όπως, "Θεέ μου, θα αποδώσω δικαιοσύνη σε αυτόν τον χαρακτήρα που ο κόσμος αγαπάει;". Έτσι, αυτό ήταν πάντα δύσκολο να γίνει, ειδικά όταν, αναπόφευκτα, πολλές σκηνές κάθε χαρακτήρα κόπηκαν από το βιβλίο στη μεταφορά του στην ταινία. Έτσι, δεν είχες πραγματικά τόσα πολλά να δείξεις στην ταινία», ανέφερε.
Κλείσιμο
«Μερικές φορές αυτό ήταν λίγο απογοητευτικό, επειδή υπήρχαν κομμάτια του χαρακτήρα που δεν μπορούσαν να βγουν προς τα έξω, επειδή δεν υπήρχαν οι σκηνές για να γίνει αυτό», συνέχισε. «Αυτό με έκανε να αισθάνομαι λίγο ανήσυχη ή απλά απογοητευμένη, υποθέτω».

Η Ράιτ δεν παραπονέθηκε ποτέ στους παραγωγούς για το γεγονός ότι ο ρόλος της Τζίνι Ουέσλι μειώθηκε κατά τη μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη, καθώς δήλωσε ότι «δεν υπήρχε περιθώριο για πολλές αλλαγές σε εκείνα τα σενάρια».

«Υπήρχαν ένα εκατομμύριο στελέχη που τα περνούσαν όλα», εξήγησε η ηθοποιός.

«Νομίζω ότι αυτό που ίσως πήρα, το οποίο δεν παίρνω τόσο πολύ κατάκαρδα τώρα, είναι ότι ένιωσα κάπως ότι ίσως το άγχος μου ήταν για το "Ω, θα θεωρηθεί ότι απεικονίζω άσχημα αυτόν τον χαρακτήρα", παρά το ότι αργότερα συνειδητοποίησα ότι δεν μου δόθηκε πραγματικά η ευκαιρία να το κάνω αυτό. Οπότε δεν ήταν πραγματικά δικό μου λάθος, ακριβώς», διευκρίνισε η Ράιτ.
harry_potter

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν οι θαυμαστές μοιράζονται αυτή την απογοήτευση και το κάνουν με έναν τρόπο που είναι σαν: "Ξέρουμε ότι δεν ήσουν εσύ. Απλά θέλαμε περισσότερα από εσένα". Και ισχύει για κάθε χαρακτήρα. Μακάρι να μπορούσαν να είναι ταινίες διάρκειας πέντε ωρών».

Η επανεξέταση του χαρακτήρα της Τζίνι Ουέσλι θα πραγματοποιηθεί στην επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων του «Harry Potter» από το Max, όπου κάθε σεζόν θα καλύπτει ένα ολόκληρο βιβλίο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram και από Μεσσίες

Τρομακτικό βίντεο: Αγέλη άγριων σκύλων κυνηγά αγοράκι σε παραλία της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης