Breaking Bad: Το καστ της σειράς μαζί με τους απεργούς ηθοποιούς - Εξέφρασε τις ανησυχίες του για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Breaking Bad: Το καστ της σειράς μαζί με τους απεργούς ηθοποιούς - Εξέφρασε τις ανησυχίες του για την Τεχνητή Νοημοσύνη

«Ψάχνουμε απλώς για μια δίκαιη σύμβαση, κάτι που θα κάνει τους εργαζόμενους ηθοποιούς να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους» δήλωσε ο Μπράιαν Κράνστον

breaking_bad
Αρκετοί ηθοποιοί από τις σειρές «Breaking Bad» και «Better Call Saul» βρέθηκαν μαζί στην απεργιακή γραμμή την Τρίτη, 29 Αυγούστου, για να υποστηρίξουν τους συναδέλφους τους απεργούς ηθοποιούς και σεναριογράφους.

«Βρισκόμαστε εδώ σε αλληλεγγύη με όλους εμάς, με όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας που επηρεάζονται από αυτό, καθώς και με την WGA και την SAG», δήλωσε ο Μπράιαν Κράνστον στο πλήθος έξω από τα Sony Pictures Studios. «Είμαστε όλοι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησής μας».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν τους κάνουμε [τα στούντιο και τους streamers] εχθρούς, δεν είναι κακοποιοί. Είναι άνθρωποι με τους οποίους όλοι μας θα συνεργαστούμε ξανά κάποια στιγμή. Θέλουμε απλώς να δουν την πραγματικότητα και τη δικαιοσύνη και να επιστρέψουν στο τραπέζι και να μας μιλήσουν».
Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Κράνστον, ο οποίος υποδύθηκε τον Γουόλτερ Γουάιτ στην επιτυχημένη σειρά, δήλωσε ότι θέλει απλώς να δει ένα «δίκαιο συμβόλαιο», ώστε οι ηθοποιοί να μπορούν να βγάζουν τα προς το ζην δουλεύοντας στη βιομηχανία.

«Κάτι που θα κάνει τον εργαζόμενο ηθοποιό ικανό να πληρώνει τους λογαριασμούς του, να πληρώνει το νοίκι του, να αγοράζει φαγητό για τις οικογένειές του», εξήγησε. «Θέλω να πω, είναι πραγματικά σε αυτό το σημείο. Είναι μια στιγμή καμπής».
Ενώ υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα για τους ηθοποιούς γύρω από τη σύμβαση μεταξύ της SAG-AFTRA και των στούντιο και των streamers, για τον Κράνστον, η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στο Χόλιγουντ είναι ένα από τα βασικά σημεία διαπραγμάτευσης.
Κλείσιμο
«Αυτό το συμβόλαιο θα έχει μια πρόταση που θα αναφέρει: "Οι ηθοποιοί πρέπει να είναι άνθρωποι". Αυτό είναι εξωφρενικό, αλλά αυτό θα λέει, και το ίδιο πράγμα με το συμβόλαιο της Συντεχνίας Συγγραφέων: "Πρέπει να γράφεται από άνθρωπο"», είπε.

«Ποτέ δεν χρειάστηκε να το φανταστούμε αυτό στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι εδώ τώρα. Είναι δυνατόν να συμβεί αυτή τη στιγμή και πρέπει να παρέμβουμε και να πούμε: "Αποανθρωποποιείτε το εργατικό δυναμικό και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί"», συμπλήρωσε ο διάσημος ηθοποιός.
Ο Τζέσι Πλέμμονς, ο οποίος έπαιξε τον Τοντ στο «Breaking Bad», δήλωσε ότι εκτός από την προστασία από την τεχνητή νοημοσύνη, τα υπόλοιπα ήταν ένα άλλο σημαντικό θέμα γι' αυτόν, λέγοντας: «Ξεκίνησα να παίζω πριν από αρκετό καιρό και έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι όταν δεν εργάζονται».

Τόσο η Συντεχνία Συγγραφέων της Αμερικής όσο και η SAG-AFTRA βρίσκονται σε απεργία, αφού και τα δύο συνδικάτα δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Οι σεναριογράφοι κατέβηκαν στις γραμμές απεργίας στις αρχές Μαΐου και στη συνέχεια οι ηθοποιοί ενώθηκαν μαζί τους τον Ιούλιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram και από Μεσσίες

Τρομακτικό βίντεο: Αγέλη άγριων σκύλων κυνηγά αγοράκι σε παραλία της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης