Γκαλ Γκαντότ: Όταν η ηθοποιός κέρδισε τα καλλιστεία και στέφθηκε Miss Israel

Γκαλ Γκαντότ: Όταν η ηθοποιός κέρδισε τα καλλιστεία και στέφθηκε Miss Israel

Το 2004 η «Wonder Woman» στέφθηκε Miss Israel - Πώς προέκυψε η καριέρα της στο μόντελινγκ

Γκαλ Γκαντότ: Όταν η ηθοποιός κέρδισε τα καλλιστεία και στέφθηκε Miss Israel
gal_gadot_miss_israel_xr
Μπορεί η Γκαλ Γκαντότ να θεωρείται πλέον, μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όμως πριν από αυτό, ακολουθούσε το όνειρό της στο μόντελινγκ.

Η καριέρα της διάσημης σταρ εκτοξεύτηκε, όταν ανέλαβε τον ρόλο της «Wonder Woman» και έγινε παγκόσμιο sex symbol. Στο παρελθόν ωστόσο, η ζωή της ήταν πολύ διαφορετική.


Κλείσιμο
Η Γκαλ Γκαντότ ξεκίνησε ως αξιωματικός του ισραηλινού στρατού, όπως και πολλά κορίτσια από τη χώρα της, καθώς εκεί η στρατιωτική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες.

«Μόλις έγινα δεκαοκτώ ετών υπηρέτησα στον στρατό, τους παραχωρείς την ελευθερία σου, αλλά σου μαθαίνουν σεβασμό και πειθαρχία», είχε πει σε συνέντευξή της.


Στη συνέχεια, κυνήγησε το όνειρό της και έγινε το βασικό πρόσωπο για το fashion brand, «Castro», από το 2008 έως το 2016. Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα, το 2004. Ενώ είχε σκοπό να γίνει χορογράφος, ένας τίτλος την έκανε να σκεφτεί το μέλλον της αλλιώς. Το 2004, κέρδισε τον τίτλο της Miss Israel 2004.
Gal Gadot as Miss Israel 2004  (Gal Gadot's Wonder Woman in Miss Universe 2004)
Φαίνεται πως αυτή η διάκριση της έδωσε το «σπρώξιμο» που χρειαζόταν για να στραφεί προς το μόντελινγκ. Έτσι, η Γκαλ Γκαντότ αποφάσισε να λάβει μέρος και στα καλλιστεία Miss Universe.

Εκπροσωπώντας τη χώρα της, το Ισραήλ, η σταρ διαγωνίστηκε με δεκάδες άλλες όμορφες γυναίκες, όμως ενώ κατάφερε να ξεχωρίσει, η ατίθαση συμπεριφορά της της στέρησε τον δεύτερο τίτλο.

«Δεν ήθελα να κερδίσω κανέναν τίτλο, δεν είχα πάρει καν τις δικές μου τουαλέτες και εμφανιζόμουν αργοπορημένη σε όλα τα ραντεβού», έχει παραδεχτεί.


Ο διαγωνισμός αυτός δεν την έκανε να τα βάλει κάτω. Στα 21 της χρόνια, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Maxim», το «New York Post», «Glamour», «Cosmopolitan», «FHM» και «Bride Magazine». Συμμετείχε σε καμπάνιες των Captain Morgan και Gucci, ενώ ήταν το πρόσωπο της σειράς Vine Vera, αλλά και των αυτοκινήτων Jaguar.




Δείτε βίντεο: Γκαλ Γκαντότ: Όταν η ηθοποιός κέρδισε τα καλλιστεία και στέφθηκε Miss Israel
Γκαλ Γκαντότ: Όταν η ηθοποιός κέρδισε τα καλλιστεία και στέφθηκε Miss Israel


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης